Publicitat
Comunicació · 19 d'Octubre de 2017. 19:54h.

TV3 aconsegueix trobar un expert que equipara el 155 amb un cop d’Estat

Un professor de l’Autònoma compara Espanya amb Turquia

TV3 aconsegueix trobar un expert que equipara el 155 amb un cop d’Estat

Josep Pagès

Un professor de Dret constitucional de la Universitat Autònoma de Barcelona, Josep Pagès, ha equiparat l’aplicació de l’article 155 de la Constitució amb un cop d’Estat i ha afirmat que “seria una alteració tal de l’ordre constitucional”. Així ho ha assegurat en una entrevista a TV3, on ha afirmat que la suspensió de l’autonomia és “tranquil·lament comparable amb un cop d’Estat”.

“Un cop d’Estat que es fa a través del BOE i no amb tancs i avions com es va fer a Turquia, però un cop d’Estat al cap i a la fi”, ha considerat Pagès. Aquest professor de Dret ha explicat que “l’alteració de l’ordre constitucional a Espanya la pot adoptar ara mateix el PP tenint només el 29% dels sufragis a les passades eleccions”. “És una alteració de l’Estat de dret inacceptable”, ha reblat.

La televisió pública catalana també ha entrevistat pel mateix motiu al catedràtic de Dret constitucional de la UB, Xavier Arbós, qui ha manifestat que “si l’Estatut dóna al president de la Generalitat la facultat de convocar eleccions anticipades, que una ordre del Govern espanyol forci a fer-ho no és admissible”.

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#49 Noti, Barcelona, 20/10/2017 - 20:04

Otra muestra más del sectarismo de Tv3 que tiene sus palanganeros bien pagados para ir adoctrinando a sus cada vez menguantes oyentes.

#48 Sergi , Barcelona, 20/10/2017 - 16:45

Otro "sabio" del club de la estelada, esta pobre gente no da ni una, los pobres no aciertan una ni de casualidad, han hundido el pais, lo estan destruyendo a marchas forzadas y siguen erre que erre hasta la destruccion total. La histora no les perdonara y los catalanes tampoco.

#47 Antic convergent, Santpedor, 20/10/2017 - 13:15

Aquest savi es deu haver format a l'Escola d'Administracio Publica de Catalunya, dirigida en aquests temps tant heroics, pel zumbat d'en Colomines. Tant savi com el primer!

#46 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 20/10/2017 - 12:24

Hi ha diputats a la UE que diuen el mateix. Espanya és la Turquia de la UE. La democràcia espanyola és la màscara del franquisme.

#46.1 George, Alt Camp, 20/10/2017 - 14:27

Tu supremacismo etnicista solo t sirve para vomitar bilis o hacer fake copy-paste vengan a cuento o no , sin contrastar y sin nunca dar un argumento VERÍDICO. Tienes el alma más negra q la camisa parda con la q t vistes cada mañana para ver cómo siembras más odio a España

#45 E. Payetó, Barcelona España, 20/10/2017 - 09:41

fallan en sus previsiones y quizás confunden anhelos de país, de nació, de cargo, sueños con la pesadilla del día a día, el corto plazo, que la realidad se empecina y es tozuda. Siento ser plañidera y negativa, pero después de estudiar con y ver el singular de la película Los niños del Brasil lo veo así.