Publicitat
Comunicació · 25 de Juliol de 2008. 11:55h.

TV3 al·lega que "Catalunya és un país nudista"

"És molt retorçat pensar que un nen no pugui anar a una platja nudista. Doncs això és el mateix"

El director del programa de TV3, 'Vacances pagades', ha sortit al pas de les crítiques que ha aixecat l'espai 'Tinc bici', on un noi i una noia recorren despullats els pobles de Catalunya en horari protegit. El PP va acusar la televisió pública catalana de fomentar l'incivisme, i Joan Antoni Hernández, en declaracions que recull La Razón, ha replicat tot recordant que "hi ha una resolució del Parlament que declara Catalunya país nudista".

"Nosaltres l'únic que intentem és demostrar si és cert o no", ha afegit el director de 'Vacances pagades', a més de treure ferro al fet que l'espai sigui en horari protegit, atès que "és molt retorçat pensar que un nen no pugui anar a una platja nudista. Doncs això és el mateix". També ha assegurat que "la gent es sorprèn, però absolutament ningú s'ha queixat encara".

Joan Antoni Hernández ha argumentat que "a Catalunya hi ha 50 platges nudistes i la gent ho duu amb absoluta normalitat". "No es tracta de fer exhibicionisme sinó de buscar les reaccions de la gent amb humor", ha remarcat finalment.

TV3 recorda la ressolució del Parlament
Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#26 Iu, Catlunya Nord, 04/08/2008 - 19:08

És un progrés real, humà, social. El naturisme és una filosofia de vida molt sana que no té res a veure amb el que s'imatgina la gent escandalitzada. De fet, no són els naturistes que s'haurien d'amagar, sinó els que no tenen les idees tant sanes...

#25 Dídac Pareja, Amposta, 29/07/2008 - 23:33

Segur que les dues bicicletes tenen 'sillín'?

#24 Antonieta, Porrera, 26/07/2008 - 21:23

Ton , Ton a sopar !
A la taula i al llit al primer crit.

#23 Ton, Catalunya, 26/07/2008 - 20:42

Anna, m?està molt bé que siguis nudista, només faltaria, jo soc caçador i no vaig amb l'escopeta i els gossos pels carrers matant els coloms, ni utilitzo els carres com a circuit automobilístic, ni em cago al carrer (fet natural)... M?explico, oi?

#22 Anna, Terrassa, 26/07/2008 - 18:55

Tota la vida, he estat nudista, he anat amb tota la família, i amb les criatures a la platja nudista, i és una cosa absolutament normal. Costa de creure que hi hagi gent amb la ment tan recargolada.