Publicitat
Comunicació · 8 d'Abril de 2011. 15:50h.

TV3 amaga en el Telenotícies els retrets de Guardiola

L'entrenador del Barça diu que va respondre a la televisió catalana "en el to que mereixia"

El TN de TV3 ha informat, àmpliament, de la roda de premsa de l'entrenador del Barça, Josep Guardiola. Tot i això, ha ignorat les paraules pronunciades pel tècnic per justificar la seva incomoditat amb la televisió catalana el passat dimecres, en una entrevista realitzada per Jordi Grau que va tenir gran repercussió en mitjans catalans i espanyols.

Guardiola ha deixat clar el seu enuig amb TV3, segons es desprèn de les seves paraules durant la roda de premsa, en ser preguntat per la qüestió. "Sempre responc totes les preguntes, utilitzant el to que considero adient o el que crec que el mitjà es mereix", ha dit.

Tot i això, l'entrenador culer ha remarcat que "si no estigués content aquí no hagués renovat el contracte".

En el seu resum per a l'informatiu, TV3 ha preferit destacar les paraules de Guardiola sobre l'Almeria, el seu desconeixement del nou entrenador del club andalús i la polèmica suscitada per l'anunci d'Assistència Sanitària, on diversos jugadors del Barça mostren la maneta.

Guardiola, en roda de premsa
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 marcel, sabadell, 11/04/2011 - 11:55

tv3 sempre manipulant,no es res nou!

#13 Sebastià Dalmau, Barcelona, 10/04/2011 - 14:53

Els catalans, des de fa segles som així. Quant tenim disposem d'un fer extraordinari, l'esclafem, per pu.. enveja. En això hem heretat, aquest en gen espanyol.

#12 ilcabalieri, bcn, 09/04/2011 - 13:37

Res com una colla de catalanets pijo-progress per que hi hagi merder de tirarse dels cabells i clabarse les ungles.

#11 Berrnat, BCN, 09/04/2011 - 13:12

Pep te raó. A TV3 van provocar els del Xakhtar pasant l'acte del Forum Manolo Clares per enfotres de Xigrinski. ¿Què pretenien? ¿Provocar als ucrainesos? A més, Xavi Torres i companyia es dediquen a pregonar que tot es fácil pèr restar mèrits a l'equip. Més que TV3 a vegades semblen Telemadri

#10 Guardiola Divine, Barcelona, 09/04/2011 - 10:17

Però si a TV3 són completament pilotes amb Guardiola! I encara es queixa? Què vol? Que li facin un monument? Ja cansa aquest home! Si no vol periodistes que pagui esclaus que escriguin tot allò que ell ordeni... Quin dictador!