Publicitat
Comunicació · 29 de Juliol de 2016. 09:52h.

TV3 'amaga' la intervenció d'Eduardo Reyes al Parlament

La televisió pública es limita a parlar de "debat encés"

TV3 'amaga' la intervenció d'Eduardo Reyes al Parlament

Carles Prats, presentador del TN

El TN Vespre de TV3 no va informar de la intervenció del diputat de Junts pel Sí, Eduardo Reyes, que va ‘encendre’ el Parlament quan va acusar Ciutadans i el PP de “mentir como bellacos” amb la qüestió de la llengua. També Jordi Turull va fer la mateixa acusació a ambdós partits.

L’informatiu de la televisió pública catalana va informar que “el Parlament ha acabat el període de sessions amb un nou debat encés, creuaments, interpel·lacions i amb toc d’atenció de la presidenta”, en referència al “senyor Rodríguez,el ple el dirigeixo jo!”, que Carme Forcadell va etzibar al diputat del PP, Santi Rodríguez.

En aquest sentit, es va assenyalar que “els diputats marxen de vacances amb l’ull posat al que pugui decidir el TC en resposta a l’acte de desobediència d’ahir”. També es van recollir les declaracions de Forcadell i el diputat de C’s, José María Espejo-Saavedra al respecte.

Igualment es va recordar les possibles accions que podria prendre el TC contra diputats de Junts pel Sí i la CUP i l’opinió de Jordi Turull sobre la qüestió, així com la votació unànime de tota la cambra pel que fa al codi de conducta dels diputats.

El diputat de Junts pel Sí, Eduardo Reyes, va acusar Ciutadans i PPC de mentir "como bellacos" sense que la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, el cridés a l'ordre durant el debat de la moció del PPC sobre la creació d'estructures administratives, fiscals i financeres.

"Porto cinquanta-cinc anys a Barcelona i fa vuit mesos, un any, que jo parlo català. Mai ningú m'ha dit que 'te trencarà la cara perquè..., si no parles català o castellà'. Però què és això? De què van vostès per la vida? Vagin vostès de persones, per la vida. Tots van mentint com bellacos", els hi va recriminar.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 edu, edulandia, 15/06/2017 - 16:11

iba bebido

#16 Cap sorpresa, bcn, 31/07/2016 - 13:26

Els espanyols, independentistes o no, sempre són grollers i maleducats en les formes com en el contingut.

#15 Fart de tot, BCN, 29/07/2016 - 15:40

Si haguessin informat ara diríeu que TV3 només posa informació a favor, que manipula, que no és una informació important, ... la question és anar a la contra i crear polèmica.

#14 Francescccc, Gavà , 29/07/2016 - 14:41

Utilitzen a Eduardo per mostrar una cara coneguda al 60% de catalans amb arrels castellanes. Però en el fons s'avergoyeixen d'ell i no el volen com el seu representant. És el rol típic de "persona híbrida", clau en expansió colonial segle XIX.

#13 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 29/07/2016 - 14:37

Aquest pobre desgraciat es el nou Negre de Banyoles.

La diferencia es que aquell el van colocar a la força despres de mort a la urna per solaç dels pares dels mateixos que ara utilitzen a aquest mamarratxo.