Comunicació · 1 de Juliol de 2010. 11:01h.

TV3 arracona Laporta

Terribas relega al 33 un especial sobre el president del Barça, després d'anunciar que salta a la política

TV3 arracona Laporta

Laporta, en un moment del documental

El reportatge 'El llegat de Laporta', que TV3 havia d'emetre inicialment avui dijous en horari de màxima audiència dins l'espai 'Sense ficció', va ser desplaçat de la graella després que el president del Barça anunciés el seu salt a la política, amb el nou partit Democràcia Catalana.

La televisió pública va anunciar que  amb motiu de la sentència sobre l'Estatut, oferirà dijous a la nit una programació especial que inclou, després del “TN Vespre”, una entrevista institucional amb el president de la Generalitat, José Montilla, a càrrec de la directora Mònica Terribas, i una edició especial de l'"Àgora", que recollirà les reaccions dels principals partits catalans davant aquesta sentència.

Això ha provocat que el documental sobre l'encara president del Barça -que avui deixa el càrrec- passés a emetres ahir dimecres a les 23.10 hores. A més, l'especial sobre Laporta ni tan sols es va emetre per TV3, ja que la direcció de la cadena va decidir enviar aquest documental al canal 33, on les audiències són molt menors.

Fonts oficials de TV3 han explicat que "estava previst pel dijous a TV3 i amb la programació especial sobre l'Estatut, s'avança un dia, es va passar ahir a l'hora que és habitual al 33, quan s'emeten documentals"

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Laporta President!, Barcelona, 01/07/2010 - 22:26

Ojalá que guanyi el Laporta les eleccions si no a seguir veient com ens roben ens insulten ens manen gent que ens odia i només ens vol sotmesos per robar-nos.

#5 Toni, Barcelona, 01/07/2010 - 21:11

A més, han "retirat" el vídeo a tv3.cat!!!! Devia ser que quedaves bé al reportatge. Desinformació i difamació. Ja et pots calçar, Jan!

#4 Fran, Llinars, 01/07/2010 - 15:24

Laportra arraconat x tv3? si us plau,donar-li una estona al 33 ja ho voldria qualsevol club catala oblidat d la ma d la "tv publica catalana". Quina galta !!

#3 Gabri, SJD, 01/07/2010 - 15:20

Sí, hay que agradecer la sinceridad de Sauron. Ojalá todos los españolistas hiciesen el mismo ejercicio que tú. El único motivo para continuar siendo españoles es éste: "patriotismo" y sentimiento de dominio hacia los el publo catalán.

#2 Ben, Reus, 01/07/2010 - 13:10

Gràcies Sauron per reconèixer sense embuts que els espanyols sou uns imperialistes violents i ocupants.