Comunicació · 19 de Març de 2009. 20:24h.

TV3 aspira a liderar la Fórmula 1

La cadena vol superar a La Sexta, que s'ha quedat amb els drets i el comentarista de Telecinco

TV3 aspira a liderar la Fórmula 1

L'equip de transmissió de la Fórmula 1 de TV3

TV3 ja ho té tot a punt per a la nova temporada de Fórmula 1, que comença el proper diumenge 29 a Austràlia. La cadena autonòmica catalana aspira a superar en audiència La Sexta, que enguany i fins al 2013 emetrà les curses per a tota Espanya, com fins ara feia Telecinco, que s'ha quedat sense els drets. De fet, la cadena de Mediapro ha fitxat Antonio Lobato, que havia estat comentarista de l'F-1 a Telecinco.

Per preparar la temporada del 2009 de la Fórmula 1, TV3 emetrà el diumenge, dia 22, a partir de les 14.00, una edició especial del programa “La Fórmula”, programa que s’emetrà, de manera regular, cada diumenge que hi hagi prova del campionat, des del circuit on es disputi la cursa i abans de la seva transmissió.

El preludi del diumenge 22 de “La Fórmula” serà una targeta de visita de presentació de la temporada de la F1 a TV3, que compta amb la incorporació, a l’equip de transmissió de les curses, de Josep Lluís Merlos, com a narrador, i de Joan Villadelprat, com a analista de les curses. La resta de l’equip el formen Francesc Latorre, Laia Ferrer i Francesc Rosés. I aquest especial farà una presentació dels membres d’aquest equip, que explicaran als espectadors tots els detalls de la nova temporada i la feina que els tocarà assumir en cada Gran Premi. A més, aquest especial farà una radiografia completa de com es presenta la nova temporada, amb la màxima informació sobre els equips, els pilots, els vehicles i les innovacions tecnològiques, les noves normes imposades per l’organització. Tota la informació que els espectadors necessitaran per seguir, a fons i amb coneixement, les transmissions per TV3 de les curses de la temporada del 2009 de la Fórmula 1.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Joan del Bages, Manresa, 20/03/2009 - 09:54

I deprés vinga dèficit a TV3 que paguem entre tots! I a sobre per un espctacle dels més avorrits de la història, en una hora i dia de màxima audiència. Després no poden pagar pel futbol, quan aquest esport sí que agrada a la majoria de la gent.