Publicitat
Comunicació · 9 de Març de 2019. 10:17h.

TV3 associa masclisme amb Espanya

Fa servir imatges de tertulians 'unionistes' en un documental sobre feminisme

TV3 ha vinculat el masclisme amb l'unionisme en el documental "De què es queixen les dones?" del Sense Ficció, emès per primer cop dimarts passat en una nit especial dedicada a les dones i reemès aquest divendres a la nit, coincidint amb el dia internacional de la dona. El columinsta Carles Enric ho ha revelat al seu compte de Twitter.

El programa dirigit per Montse Armengou, ha mostrat tres enganxades entre un home i una dona en diferents programes de la televisió pública per denunciar que hi ha "masclisme" a les tertúlies. "Quan hi van es troben amb això", diu la veu en off abans de mostrar els tres talls.

La primera està protagonitzada per l'escriptora Bel Olid i el periodista Manel Manchón al programa Més324. La segona, per la periodista Marta Lasalas i l'ara diputat de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, a Els matins i la tercera, per la periodista Cristina Fallarás i l'exdiputat de Ciutadans, Jordi Cañas, al Tot es mou.

93527-canas.jpg

Isabel Muntané, membre col·lectiu Onsónlesdones, exposa que "les excuses que s'utilitzen són que "que no volem opinar, que no hi ha expertes en determinats temes, que sempre tenim altres coses que van per davant". "Les tertúlies estan organitzades des d'una mirada masclista", sentencia.

mach.jpg

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#33 Tabarnés puro, Barcino, 10/03/2019 - 17:38

Con el machismo pasa lo mismo que con la "fiebre española": la fiebre no era en absoluto española, sino que España era el único país que informaba puntualmente de ella. Pues con el machismo, igual.
Pero ya sabemos que Catadisney es el paraíso y no pasan esas cosas. Dime de qué presumes...

#32 Joaquim , València , 10/03/2019 - 14:00

Sense anar tan lluny, el govern espanyol relacionava l'independentisme català amb la violació.
Supose que això no admirava a ningú.

#31 yladelastetasgordasque, Vic, 10/03/2019 - 12:20


Podian haber sacado aquel individuo , por decir algo , de ERC , que dijo que para ocupar el cargo de no se qué , había que poner a la mujer que tuviera las tetas mas gordas o más grandes . Nivelón , oye .

#29 Xisxes, Barcelona, 10/03/2019 - 10:26

Están enfermos. No hay otra explicación.

#28 Pan con tomate y jamón Ibérico, Amb el separatisme ni parlar-ne, 10/03/2019 - 09:35

La continua muestra de catalanismo infantiloide del organo de propaganda del régimen pujoliano... les deja a la altura de un niño malvado y malcriado...

"Catalán bueeeeno..., español malo y perverso..."

Al final tengo dudas, ¿no sera mejor que el cerrojazo, dejar que sigan haciendo el ridículo...?