Publicitat
Comunicació · 16 de Novembre de 2019. 19:37h.

TV3 barreja Arrimadas amb Vox

Mesclen la dirigent de Ciutadans amb un reportatge sobre el partit d'Abascal

TV3 barreja Arrimadas amb Vox

Moment en el qual apareix Arrimadas

El Telenotícies migdia d'aquest dissabte ha incorporat un tall d'Inés Arrimadas en campanya electoral en un reportatge en el qual parlaven de l'augment electoral de Vox i mentre entrevistaven sociòlegs i politòlegs que parlaven de les propostes "demagògiques".

La peça informativa ha inclòs el tall d'Arrimadas dient que "fa olor de remuntada" després que una de les persones entrevistades abordés la pèrdua de vots de Ciutadans i afirmés que els vots de Vox "poden tornar a altres partits" enmig de projeccions d'imatges dels mítings electorals de Vox, amb Santiago Abascal al capdavant. La cadena no ha emès cap imatge d'un míting del Partit Popular i un dels politòlegs entrevistats va formar part del Consell per a la Transició Nacional.

"Com s'explica la redistribució de la dreta?, per què s'ha produït el transvasament de vots de Ciutadans al Partit Popular i sobretot als ultraconservadors de Vox? La formació xenòfoba i masclista ha obtingut més de 3 milions i mig a tota Espanya" han apuntat els conductors del Telenotícies abans de presentar el reportatge.

75645-adins.jpg

La cadena pública ha entrevistat el politòleg Josep Maria Reniu, que va ser membre del Consell per a la Transició Nacional, que ha afirmat que "l'apel·lació al vot estomacal més que al vot racional ha donat lloc a aquests resultats". Reniu també ha destacat que "la gran majoria de propostes" de Vox "són inconstitucionals". El politòleg ha apuntat que les propostes electorals del partit "intenten resoldre allò que és complex amb una solució fàcil i d'això se'n diu demagògia, a això se'n diu populisme i això és enganyar la gent".

La professora de Ciències Socials Natàlia Cantó, que també ha estat entrevistada per la cadena pública en el reportatge, ha apuntat que les solucions que proposa Vox són "certament falses, però fàcils i que a primera instància són convincents".

"Fins i tot quan es posen a parlar el tema específicament de Catalunya treballen molt amb aquestes ferides emocionals de pàtria i l'orgull i l'honor d'Espanya" ha explicat la professora, que ha apuntat que l'electorat "pot anar des de classe molt alta fins a persones que poden tenir dificultats per arribar a final de mes".

La sociòloga Anna Parés ha explicat que "van donar prioritat en aquesta campanya al tema de sentiment de pertinença, que en aquest cas és la unitat d'Espanya i l'eliminació de l'autonomia, centrant-se especialment en Catalunya".

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#19 Sergi Sergio, Barcelona, 17/11/2019 - 18:41

Res nou a TV3, manipulacio i intoxicacio.

#18 Ultraqué, Sevilla tiene un color especial que se lo quieren quitar, 17/11/2019 - 16:02

Es la única que vale algo dentro de los restos de ese partido a desaparecer, lo mejor sera que lo abandone de inmediato.

#17 Joanet, Bcn, 17/11/2019 - 12:46

Arrimadas i Vox, em voleu explicar quina diferència hi ha ?

#17.1 Sergi Sergio, Barcelona, 17/11/2019 - 18:42

No perdere el temps explicant les diferencies a un fanatic com tu, segueix amb el teu fanatisme que aneu molt be.

#16 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 17/11/2019 - 10:21

TV3 sólo sabe hablar de lo suyo:

La formación xenófoba: ERC
la apelación al voto estomacal más que al voto racional: al voto independentista
la gran mayoría de propuestas son inconstitucionales: golpe secesionista
esto se le llama demagogia, a esto se le llama populismo y eso es engañar a la gente: el proces

#15 Juanico, Bcn, 17/11/2019 - 06:23

Pitjor és barrejar manifestants pacífics amb terroristes, i vosaltres calleu com a p....

#15.1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 17/11/2019 - 12:20

manifestantes pacíficos? donde? no he visto ni uno
alguien que me impide circular libremente por mi ciudad de pacífico no tiene NADA
fascismo en estado puro es lo que son esos que salen a la calle a impedir la libertad de los demás
menos mentiras y más admitir que os han tomado el pelo

#15.2 Sergi Sergio, Barcelona, 17/11/2019 - 18:46

Aixo no son manifestants, aixo es gentuza que impedeix la llibertat dels demes, de manifestants no hi ha cap, son delincuents feixistes i totalitaris, que os han estafat i esteu rabiosos dons aneu a la Plaça Sant Jaume devant de la Generalitat a protestar.