Publicitat
Comunicació · 15 de Maig de 2018. 09:29h.

TV3 blanqueja la imatge del nou president

Rebaixa els tuit i articles de Torra a crítiques “a l’actitud de l’Estat”

TV3 blanqueja la imatge del nou president

El TN Migdia de TV3 va acompanyar el nou president de la Generalitat, Quim Torra, en el dia de la seva investidura. Les càmeres de la televisió pública catalana van mostrar com Torra esmorzava amb les seves filles i la seva dóna i més tard el van acompanyar fins al Parlament.

A l'hora de referir-se a les polèmiques piulades i articles de Torra, TV3 va afirmar que es tractaven de crítiques a l'Estat, malgrat que en aquests articles i piulades el nou president carregava contra "els espanyols". "Alguns dels seus articles d'opinió i piulades crítiques amb l'actitud de l'Estat l'han perseguit des del primer moment. L'oposició no li ha donat ni un segon de treva", afirmava el TN.

"Em saben molt de greu perquè es basen en uns tuits de fa molts anys, trets fora de context. Em sap molt de greu perquè jo no sóc així, penso que ho he demostrat, penso que ho demostraré. I per tant, començar ja amb aquestes crítiques tan dures no deixa d'impactar-te", explicava Torra al respecte.

"Però no es mostra dolgut i espera que una de les paraules que més va fer servir en el primer discurs d'investidura tinguin resposta", afegia el TN, en referència a la paraula diàleg.

Publicitat
Publicitat

48 Comentaris

Publicitat
#22 atención !!, Barcelona, 16/05/2018 - 16:50

Pronto desayuno entre rejas.

#21 DaniD, Barcelona (Tabarnia, España, UE), 15/05/2018 - 21:02

Para cuando un programa de Évole sobre el fanatismo ultra que preside Cataluña? Ah no, que eso seria incómodo para sus amigos indepes, que son muchos y bien colocados.

Mejor preparar otro sobre lepenismo ultra que inunda Francia, o sobre el fascismo racista en países del Este europeo, o sobre el nacionalista facha Trump... Y a seguir equidistante

#18 Montse, Barcelona, 15/05/2018 - 15:35

Nada sorprendente el trato de tv3, lo que sí es el trato bastante light que le dispensó "El intermedio" . Vamos que no sé lo que hubiesen montado si otro candidato con el pasado de Torra hubiese del PP. Miente Torra, no hace tanto de sus "piropos" a los españoles, además ya bastante mayorcito cuando los escribió pues nacio en 1962. ¿Balcaniza

#18.1 Barretina a rosca, Black hole, 15/05/2018 - 16:02

¿Solo la Sexta?, mas sorprendente es el tratamiento blanqueador que le está haciendo Público (medio afin a Podemos), de vergüenza ajena el silencio al racismo de este personaje.

Esta "izquierda" es para perder toda esperanza, apoyando al nacionalismo burgués, carlista, racista y antisocial de estos ultraliberales que se han echado al monte.

#17 Alejandro, Barcelona, 15/05/2018 - 15:25

La teleprocés no blanquea la imagen del fascista Torra ni con Ariel, que, ¡¡ya es decir!! A ella, a teleprocés sí que la vamos a blanquear a través del 155, por fascista.

#16 TV3's secret language, Chez Titole, 15/05/2018 - 13:47

Recordo una imatge dels malparits de l'Isis quan tallaven el cap a un ostatge i TV3 ho esmentava com un "ajusticiament", previament havíen mostrat un'altra imatge dels americans bombardejant un campament terrorista dient que es tractava d'un assassinat.