Publicitat
Comunicació · 21 de Maig de 2020. 13:29h.

TV3 blanqueja Pujol

El TN dóna la versió dels seus advocats sobre els comptes irregulars i homenatja també els fets del Palau de 1960

El TN Vespre que TV3 va emetre, dimarts passat, va incloure dues peces que feien referència Jordi Pujol des d’un punt de vista favorable a l’expresident de la Generalitat. La primera d’elles parlava dels pressumptes comptes irregulars de la seva família.

La notícia estava basada en els arguments dels advocats de la família, que afirmen tenir “la prova” que aquesta no té cap compte ocult a l’estranger, fet que “desmunta la tesi de la fiscalia”.

També s’explica que un d’aquest comptes era “una argúcia de Jordi Pujol fill per amagar diners a Andorra a la seva dona, Mercè Gironès, en ple procés de separació”. “Els advocats diuen que està tot aclarit, caldrà veure què hi diu la justícia”, conclou.

La segona peça narra els fets del Palau de la Música del 19 de maig de 1960, durant l'homenatge del centenari del naixement del poeta català Joan Maragall organitzat per l'Orfeó Català amb presència de ministres de Franco.

Durant aquest homenatge es va prohibir el Cant de la Senyera, obra del mateix Maragall. Jordi Pujol, que no va estar present a l’acte, va escriure unes octavetes contra Franco que van ser llançades al públic per uns joves.

L’expresident de la Generalitat va ser detingut i “condemnat a set anys de presó”, segons informa el TN, que tot i això omet que finalment només en va complir dos i mig.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Juan Jose García, Cunit, 22/05/2020 - 07:30

Al final,lo del 3% era inventado?

#8 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 21/05/2020 - 22:05

Quanta dignitat!!!

#7 Soloesmiopinion, Tabarnia, 21/05/2020 - 17:45

Entre ladrones anda el juego. Normal que se defiendan, se llama corporativismo.

#6 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 21/05/2020 - 16:27

Hay cosas que no se pueden blanquear ni con dos toneladas de cal viva

#5 Lula, Bcn, 21/05/2020 - 15:56

¿Qué miedo tienen a la libertad? ¿No van diciendo: volen ser lliures"? Banda de esclavos de las mentiras de otros! O las sienten como propias o siguen cobrando un pastizal por perpetuarlas, muy triste en ambos casos.