Publicitat
Comunicació · 29 d'Octubre de 2010. 13:23h.

TV3 censura un vídeo crític amb Montilla

La cadena despenja unes imatges de la seva plana web després de les crítiques del PSC

TV3 censura un vídeo crític amb Montilla

José Montilla, en una imatge del vídeo

El TN vespre de TV3 va emetre, el passat diumenge 24 d'octubre, un vídeo de José Montilla d'ara fa quatre anys, on expressava el seu desig de no repetir el tripartit, cosa que al final sí que va fer. Aquest vídeo es justificava pel fet que el dirigent socialista havia assegurat de nou, quatre anys més tard, que el tripartit no seria reeditat.

La peça, però, va molestar al PSC i els quatre consellers de la CCMA designats pels socialistes van enviar una carta al president Enric Marín, on mostraven el seu enuig pel que consideraven "una manipulació d'intencionalitat política" de la televisió pública catalana, amb l'objectiu de "desacreditar" Montilla i "amplificar" la rèplica d'Artur Mas.

Des de files socialistes s'argumentava que les declaracions de Montilla en l'anterior campanya responien a una "intenció", mentre que les actuals constituien "un compromís". És per aquest motiu que denunciaven "deficiències relatives al principi de neutralitat", alhora que exigien "preservar" aquesta imparcialitat.

La queixa del PSC va sorgir efecte i des de TV3 es va fer possible per 'silenciar' l'esmentat vídeo, publicat ara per e-notícies. D'aquesta manera, el Telenotícies vespre del passat diumenge -24 d'octubre- no es pot consultar en el servei de TV3 a la carta mentre que el Telenotícies migdia sí. Consultat per e-notícies el gabinet de premsa de TV3, han afirmat que "no farem cap comentari".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Julio, Barcelona, 29/10/2010 - 23:40

Si el tripartito suma, el Sr. Montilla lo llamará "Coalisio de entesa" o "conjunt armonic", cualquier cosa menos tripartit, y pensará ta ricamemte que el no ha engañado. En una cosa le doy la razon, el está seguro de que el pueblo es tonto.

#21 ruben, rubí, 29/10/2010 - 21:29

això és mentida. el vídeo si q està penjat

#20 adriano, santa coloma de gramanet, 29/10/2010 - 20:21

Por sus hechos los conoceréis. Alguien duda que si volviese a tener posibilidad, no volvería a pactar con ERC o con el diablo si fuese necesario, con tal de mantenerse en el poder, cualquier cosa.
Ahora toca Ciutadans gentes nuevas y con principios.

#19 Frank, Berga, 29/10/2010 - 20:12

El Sr Montilla hace como el Sr Pujol busca el voto no nacionalista y hasta habla en castellano para que le entiendan y no se porque lo hace si segun su gobierno todo los catalanes no tienen problemas con los idiomas pero eso si para hablar en la
generalitat catalan para pedir voto castellano.

#18 roser, sabadell, 29/10/2010 - 19:44

per mi ni Montilla ni Mas en uns quants dies.. hi ha més ofertes