Publicitat
Comunicació · 25 de Gener de 2021. 19:40h.

TV3 comença la guerra bruta contra Salvador Illa

La cadena recorda que deixa el ministeri Sanitat en "un dels moments més crítics de la pandèmia"

El Telenotícies migdia de TV3 d'aquest dilluns ha començat amb una peça sobre l'encara ministre de Sanitat i candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, i han remarcat que la seva marxa del ministeri es produeix en "un dels moments més crítics de la pandèmia a Espanya".

El periodista Antoni d'Armengol, que signa part de la informació, destaca que "ha abandonat el ministeri en plena crisi sanitària" malgrat que, com ha recordat el PSC, "la direcció de la gestió de la pandèmia depèn de la Generalitat i de les diferents comunitats".

D'Armengol també ha recordat "el suport del PSC a la suspensió de l'autonomia" i la participació de Salvador Illa en la manifestació de Societat Civil en suport a la "necessària" aplicació del 155. "El va portar a participar en aquesta foto, que l'acompanyarà", ha rebblat.

La presentadora Raquel Sans ha afegit que "Salvador Illa deixa el ministeri de Sanitat en un moment en el que els indicadors de la pandèmia a l'Estat són els pitjors d'Europa" i ha detallat que "Espanya té una incidència acumulada, els últims catorze dies, de 828 casos per 100.000 habitants". "Són xifres molt elevades perquè, segons l'OMS, hauríem d'estar en 50 casos", ha remarcat.

La periodista ha donat "una altra dada negativa que evidencia la situació de descontrol de la pandèmia és la taxa de positivitat que, ara com ara, és del 17,38% hauria de ser inferior al 5%". "El relleu al ministeri es fa quan l'última setmana hi ha hagut de mitjana 201 persones mortes al dia", ha conclòs.

Finalment, el TN ha ofert les crítiques que ha rebut Illa per part de la consellera de Salut, Alba Vergés; la candidata de JxCat a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, la cap de llista d'ERC per Lleida, Marta Vilalta; el diputat de Ciutadans, Nacho Martín Blanco, i el portaveu de Podem al Congrés, Jaume Asens.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#26 electra, Barcelona, 27/01/2021 - 08:49

Aquests s'arrastren com les serps i no els hi fa vergonya. Que els hi ensenyen a la facultat de periodismes, a ser rastrer?

#25 Sergi Sergio, Barcelona, 26/01/2021 - 19:34

Tarari, tarari, han tocado arrebato todos a por Illa, las encuestas le dan ganador, a por el con toda la caballeria, que no sea que perdamos el chollo, endevant almogavars al atac que ens juguem la pasta.

#24 VRaptor, Alicante, 26/01/2021 - 18:52

El aparatich del politburó ya ha empezado a calentar motores contra quien ve como el verdadero peligro. Andanadas cargadas con datos que tratan de desacreditar al candidato, que en los suyos propios no son mejores, ya que llevan aparejados la dejadez, la inoperancia y el fraccionamiento social, sin mencionar la cuestión económica. El miedo asoma.

#23 Joan del Bages, Manresa, 26/01/2021 - 11:13

La Terribas va crear escola. Recordo les entrevistes que va fer als candidats a les del 99, les darreres que va guanyar en Pujol. Amb en Maragall va estar agressiva, impertinent, el tallava continuament a cada resposta i amb en Pujol va estar beatífica. Va ser de gran vergonya. He llegit que en Grasset va fer el mateix fa poc amb l'Illa.

#23.1 Sergi Sergio, Barcelona, 26/01/2021 - 19:40

Si, ho recordo perfectament quan tenia el seu programa a TV3, entrevistaba a un de CDC o de ERC i allo era un massatge amb final feliç, entrevistava a un socialista o un del PP i allo era un interrogatori de tercer grau, era vergonyos, i si, el Grasset fa el mateix.

#22 Adrián, Barcelona, 26/01/2021 - 10:19

Con la derrota del independentismo, en TVprusés de Sanchis para abajo no tendría que quedar ni el tato.