Publicitat
Comunicació · 8 de Febrer de 2013. 10:25h.

TV3 compara els jugadors del Madrid amb hienes

Pepe surt retratat com Hannibal Lecter

El programa Esport Club de TV3 ha emès un vídeo on compara els jugadors del Reial Madrid amb hienes. En la locució es poden escoltar frases com "surten a caçar en solitari o en grup". A Messi se'l compara amb un nyu, al qual les hienes persegueixen.

En les imatges es veuen jugadors blancs cometent faltes sobre el davanter argentí del Barça i aquestes accions van acompanyades d'efectes de sonors, alternades amb escenes de hienes caçant i una veu en off que relata les accions dels animals i compara les actuacions dels futbolistes amb les hienes.

Mentre es van alternant imatges d'Arbeola, Sergio Ramos, Pepe, Xabi Alonso amb les de hienes la veu en off diu: "gairebé sempre són les femelles les que lideren un atac, encara que hi participin nombrosos mascles. Solen atacar cries o animals malalts, però aquesta ha escollit com a presa un nyu adult. Un mascle jove es fixa de seguida en el nyu. I no és l'únic".

"Les hienes -afegeix- persegueixen i persegueixen el nyu, fins que, finalment, esgotat, es gira i intenta defensar-se. Aleshores la hiena s'abalança i se'l menja". Al final del vídeo, en el moment en què es veu Pepe trepitjar Messi, es pot sentir "clava les dents amb força".

A més, l'última escena és un muntatge del defensa portuguès amb la màscara del popular personatge cinematogràfic Hannibal Lecter. La darrer frase és "les hienes no ofeguen les seves víctimes, comencen a menjar-se-les quan encara estan vives".

Dues imatges del vídeo d'Esports Club
Publicitat
Publicitat

74 Comentaris

Publicitat
#53 Eduardo González Palomar, Manlleu, 09/02/2013 - 16:44

¡Parece que a esta gente de TV3 le importe un pito que el segundo club de fútbol con más seguidores en Cataluña sea el Real Madrid!

#52 BEJOTA, bcn, 09/02/2013 - 15:46

TV3 I LAS RESTA MOLT AMPLIA D'IGNORANT DE CATALUNYA :RECORDO QUE'L R. MADRID FOU CREAT PELS GERMANS PADROS .ÉS PER TANT, UNA FRANQUICIA CATALANA QUE HAURIAN DE RESPETAR.EL´BARÇA FOU CREAT PER SUÏSSOS I, POSSAREN DE CONDICIÓ, LA PROHIBICIÓ DE QUE 'LS CATALÁNS JUGAREN AL CLUB.

#51 Jordi Romaguera i Cubedo, L´Hospitalet de Llobregat, 09/02/2013 - 13:39

Pobres hienes!. I quin mal han fet pobres bèsties. Si un hom veu les entrades dels jugadors del R. Madrid són més antiesportives i antireglamentàries que la necessitat de vida de les hienes. I pobre Messi!. No entenc com ho encaixa tot tan bé!.


#50 Ramon, Girona, 09/02/2013 - 10:03

No calia fer-ho. Peró es veritat

#49 Moles, Les Ardenes, 08/02/2013 - 23:12

pepe-Lecter, coi l'han clavada