Comunicació · 19 de Febrer de 2021. 08:54h.

TV3 converteix Pablo Hasel en un heroi abans dels aldarulls

El raper va ser entrevistat pel FAQS i per l'APM abans del seu empresonament

TV3 converteix Pablo Hasel en un heroi abans dels aldarulls

El raper Pablo Hasel va ser entrevistat pels programes de TV3 Preguntes Freqüents i per l'APM? abans que fos detingut pels Mossos d'Esquadra i traslladat a la presó de Ponent per complir la pena de presó a la qual el va condemnar l'Audiència Nacional.

Hasel va tractar de "mercenari" i "criminal" el periodista Javier Gállego, que li va preguntar si es reafirmava en "enaltir el terrorisme al dir que els etarres són presos polítics i que van exercir l'autodefensa enfront de l'estat de la terror". El raper li va dir que anés "a netejar la sang als Borbons criminals". La presentadora del programa Cristina Puig va intercedir per demanar "respecte" a tots dos. "Us demano si us plau que mantinguem el respecte", va afegir.

El programa APM?, produït per Antoni Bassas, també va emetre ahir una entrevista amb el raper lleidatà enregistrada el 8 de febrer, abans de la seva detenció i posterior entrada a la presó. El reporter Joel Díaz, en la seva secció "Díaz de fúria", li pregunta si es considera "un cap de turc". Hasel respon que "ens empresonen per espantar la resta i que la gent no es pugui expressar amb total llibertat. Només el feixisme té assegurada la llibertat d'expressió".

68925-llorach.jpg

El director de TV3, Vicent Sanchis, i la presidenta de la CCMA, Núria Llorach

 

Després que Hasel digués que l'Estat espanyol "és antidemocràtic", el periodista li pregunta si adonar-se'n, al 2021, també té nassos, no?". "A la vista està amb la monarquia, els tribunals, els cossos repressius i l'exèrcit, l'Església... I sobretot amb les grans famílies d'empreses de l'IBEX", diu el raper.

Finalment, Pablo Hasel critica el líder de Podemos, Pablo Iglesias, perquè "més enllà d'una piulada hipòcrita amb la boca petita no ha fet absolutament res. Abans em demanava cançons". "És més perillós qui va d'esquerres i després aplica les mateixes polítiques que la dreta", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#33 Sergi Sergio, Barcelona, 20/02/2021 - 16:38

Podemitas, cupaires, separatistas, etc tienen todos el mismo objetivo, cargarse el sistema, destruirlo para ponerse ellos, ya lo hicieron anteriormente en otros paises, la estrategia es muy evidente, me lo cargo todo y me pongo yo, por eso se quieren cargar la Monarquia, el Estado, las instituciones, la policia y la Justicia.

#32 electra, Barcelona, 20/02/2021 - 10:40

Els de TV5% són tant matons com el Rivadulla (Hasél) . Algú li ha dit poeta...... Ja té nassos la cosa.

#30 Juan Ricart, Barcelona, 19/02/2021 - 18:29

Chusma chavista analfabeta y separatas, todos violentos que creen que la calle es suya y son intocables, seguid, VOX ha entrado con 11 diputados.

#29 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 19/02/2021 - 17:36

Entre pirats s'entenen molt bé

#28 Sebastian, Barcelona, 19/02/2021 - 17:22

Canta como si se acabara de levantar, tiene el flow de una gato de escayola, rima como el culo y razona como un niño rabioso de 6 años. De verdad este es el nuevo líder juvenil? Efectivamente, no debería estar encerrado en prisión, pero sí en un psiquiátrico (y no el solo).