Publicitat
Comunicació · 5 de Desembre de 2021. 14:31h.

TV3 culpa la discoteca

La cadena justifica els assalts "pels darrers episodis protagonitzats pels porters"

TV3 culpa la discoteca

TV3 ha culpat a la discoteca Waka pels fets ocorreguts aquest diumenge a la matinada. Més d'un centenar de persones han assaltat el local d'oci nocturn situat en un polígon industrial entre Sant Quirze del Vallès i Sabadell (Barcelona). Els participants han llançat pedres, tanques i bengales contra l'establiment. Unes 30 persones han aconseguit entrar a la sala, on també han ocasionat danys.

La cadena qualifica els actes com "una barreja d'agressivitat, rabia i vandalisme que sembla acumular-se pels darrers episodis protagonitzats pels porters d'aquesta discoteca". A més, explica que Waka "acumula més de 10 denúncies en els darrers dos anys, però la majoria es fan a través de les xarxes socials".

Els joves havien estat convocats a través de les xarxes socials en protesta contra el local, que acumula acusacions de racisme i es registren habitualment baralles i ferits per arma blanca. Fa una setmana un jove va presentar una denúncia contra el personal de seguretat del centre per haver-lo agredit presumptament.

Els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat al lloc dels fets per dispersar als joves concentrats. L'episodi ha acabat sense detencions ni ferits. Els Mossos han obert una investigació per aclarir els fets.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#12 pepe, andorra, 09/12/2021 - 12:59

si no hay detenciones, entonces es q son extranjeros pagapensiones, no falla. ¿Alguien podría confirmar o desmentir? Gracias.

#11 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 07/12/2021 - 20:07

No voy a entrar si es cierto o no que pasó lo que dicen (para eso está la justicia) Ahora bien, parece ser que sólo por ser de una determinada raza, color, orientación sexual tienes gula para todo. O sea, siempre podrás alegar que es por lo comentado y no por otro tipo de comportamiento (robos, peleas, colarse en el transporte, etc., etc.)

#9 lo graller, bcn, 06/12/2021 - 11:55

Aquest argument presumptament exculpatori de TV3 és similar al de “és que vestia de manera provocativa” dels delinqüents sexuals. Nivell dialèctic de caverna cupera,

#6 Javier, Badajoz, 06/12/2021 - 09:37

Para tv3 la culpa seguramente será de algún pérfido español que odia las discotecas catalanas.

#5 Marcial Heredia, el circo de la tele, 06/12/2021 - 09:08

No vimos al periodista ponerse de rodillas y pedir perdón por ser blanco, hetero y rico, en un gesto de sometimiento. ¿A que esperaba? El Black Lives Matter cree que sobre las ruinas del Viejo Mundo construirá uno nuevo. Primero habrá que demolerlo, y nada mejor que empezar por las discotecas.