Publicitat
Comunicació · 29 de Juny de 2022. 22:40h.

TV3 dedica 30 segons a Laura Borràs

La cadena encara no ha informat del ‘pelotazo’ de les mascaretes

TV3 dedica 30 segons a Laura Borràs

El Telenotícies Vespre de TV3 ha dedicat només 30 segons a informar del tancament de la instrucció, per part del TSJC, del cas que afecta la presidenta del Parlament, Laura Borràs, i la seva gestió al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes. El jutge dóna ara deu dies a la Fiscalia perquè presenti el seu escrit d'acusació.

L’informatiu, a més, no ha informat sobre la presidenta del Parlament fins passats 18 minuts del seu inici, per darrera d’altres temes com la inflació, la cimera de l’OTAN, la repressió a Hong Kong, les reaccions a les morts a la tanca de Melilla, el nou incendi a Artesa de Segre i a Perpinyà.

El magistrat del TSJC veu indicis dels delictes de malversació, prevaricació, frau i falsedat documental pel suposat fraccionament de contractes i adjudicació arbitrària per part de Borràs a coneguts seus quan va estar al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes.

D’altra banda, TV3 encara no ha informat encara, en cap dels seus informatius, del cas de les mascaretes de Basic Devices, empresa controlada per la família Parellada, que va facturar 35 milions a la Generalitat per la venda de màscares i bates de protecció procedents de la Xina i va obtenir més de 24 milions d'euros de beneficis -un marge del 500%- aprofitant l'escassetat de material mèdic per culpa del covid.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Onofre de Dip, Vigo, 30/06/2022 - 14:30

Iba a decir que semejante ocultamiento de la noticia por parte de TV3 evidencia una gran desvergüenza profesional. Pero enseguida he dado en recordar que los que trabajan en la radio y televisión catalanas no son profesionales, sino activistas. Por lo que no creo que sufran ningún problema de conciencia.

#7 Marc de Vich, Vich, 30/06/2022 - 14:05

En TV3%, funciona así: antes de que lleguen los periodistas 10:30 am, se le ha enviado un report a la Gene, se encarga el jefe corrector gramatical, afín al proceso, sobre las 10:15 llegan los temas validados, el jefe corrector gramatical, realizada de cada noticia el redactado, llegan periodistas, reparten noticias y ya, como con Franco,todo atado

#6 arm, figueres, 30/06/2022 - 12:27

pero això que ho decideix? Cruanyes? o hi ha algú per sobre de ell que li diu que del tema de laura borras no es parli fins el minut 18 i de passada? qui decideix aquestes coses?

#5 Expediente Royuela, Netflix, 30/06/2022 - 11:03

La cadena del odio, a lo suyo.

#4 Gurguri, Barcelona, 30/06/2022 - 10:34

No esperamos que el actual NO-DO ,o sea TV3 informe del pelotazo de la empresa inexistente de Parellada que conto con la ayuda de la esposa de Torra.La Generalitat no quiere investigar, solo son 24 millones de dinero público.