Publicitat
Comunicació · 21 de Febrer de 2021. 14:39h.

TV3 dedica el FAQS a Pablo Hasel en la cinquena nit d'aldarulls

Entrevista a la seva advocada i a un exjutge favorable al raper

TV3 dedica el FAQS a Pablo Hasel en la cinquena nit d'aldarulls

L'empresonament del raper Pablo Hasel i les protestes que s'han derivat en els darrers dies han centrat la temàtica del programa Preguntes Freqüents de TV3 aquest dissabte a la nit. El programa de 'prime time' dels dissabtes va dedicar la major part del programa a la polèmica que ha envoltat el seu empresonament. L'espai que dirigeix Cristina Puig va convidar la seva advocada, Alejandra Matamoros així com a l'exjutge Ramiro García de Dios, per abordar la situació en la que va ser la cinquena nit d'aldarulls consecutius en motiu del seu empresonament.

L'advocada de Pablo Hásel, va aprofitar la seva intervenció al programa per traslladar que al raper empresonat "l'anima i el fa més fort que hi hagi tanta gent que s'hagi solidaritzat amb ell" així com mostrar "la seva solidaritat amb els ferits i empresonats pels aldarulls de les protestes". Matamoros també ha desmentit que Hasel amenacés un testimoni i va afirmar que l'individu era un "confident" de la Guàrdia Urbana de Lleida al qual ha definit com "un feixista".

"S'ha intoxicat moltíssim i no s'ha explicat. L'obstrucció a la justícia suposadament radica en el fet que Pablo va amenaçar a un testimoni d'un judici, la qual cosa és falsa i en segon lloc aquella persona no era un testimoni comú o real, aquella persona era un confident de la Guàrdia Urbana de Lleida" ha explicat.

 "A Lleida és àmpliament conegut i ja no pot fer la tasca de confident perquè tothom el coneix i aquesta persona es dedica a exhibir simbologia feixista a les xarxes socials. També celebrava la violència contra l'1-O perquè és un feixista 'de tomo y lomo'" ha apuntat l'advocada.

57058-64.jpg

El programa també va considerar oportú convidar a l'exjutge Ramiro García de Dios, que va explicar que "hi ha una regressió democràtica" i ha criticat que Podemos no modifiqués l'anomenada Llei mordassa. L'exmagistrat ha explicat que "a la reforma del Codi Penal del 2015 el que ja penetra és la concepció del dret penal de l'enemic. Qui intenta trencar amb el sistema capitalista se li apliquen totes les forces" i, en aquest sentit, ha considerat que Podemos "podia haver lluitat per modificar aquesta legislació".

"El que resulta impresentable és que des d'altes instàncies del Govern diguin que vivim en una democràcia plena, això és absurd, no existeixen mai democràcies plenes, la història de la humanitat és la lluita pels drets" ha afirmat l'exjutge.

797979.jpg

Garcia de Dios també ha manifestat que "hi ha una regressió democràtica, on hi entra en joc l'aparell judicial i el subsistema policial". "És lògic que la regressió democràtica vagi aparellada amb d'un increment de la utilització de tipus penals que gairebé no s'havien emprat, com ara el d'ofenses a sentiments religiosos, blasfèmia o algun tipus pintoresc com el prestigi del Rei, que ja em dirà vostè que és això del prestigi de la Corona" va dir.

"L'aparell judicial s'ha tret la màscara: hi ha un partit judicial que està operant per l'ús pervers de la legislació punitiva i mantenir en la via contenciosa administrativa totes aquelles sancions contemplades en la llei mordassa" ha assenyalat.

"Per què no s'ha derogat? Doncs perquè desgraciadament a un sector molt important del PSOE no li interessen aquestes modificacions perquè estan buscant el que ells diuen el centre raonable, i ells deuen pensar que el centre raonable no admetria que es fessin crítiques dures o ofensives" ha indicat.

"Hi ha una reacció de les forces que controlen el sistema de poder, que alhora va legislant i establint un subsistema de drets que s'aparta de la concepció de garanties dels drets humans i l'efectivitat dels drets humans, perquè hi ha més moviment social" ha dit.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#28 Sicorris, Sicoria, 22/02/2021 - 17:49

¿ Por que no entrevistan al periodista de TV3 que fue agredido por el Pedo Hasel este?

#27 manu21, DIJON FRANCE, 22/02/2021 - 16:15

T.V.3 medios de comunicación tienen su cuota de abuso, de agresividad, de creación de monstruos como pablo hasel . Donde le invitan a hacer la bulla, o le dejan escapar sin darle límites, o donde se encierra en un personaje provocador. Y luego lo ponemos en el rebusque como Oriol Mitjà Otro héroe caído por el independentismo y por su circo polít

#26 Felicitacions, Barna, 22/02/2021 - 09:52

Felicitem a TV3, el Pedo, el Purria, el Jaïr, el Toni Alba i la resta d'intelectuals del règim ceballut pels èxits assolits en aquesta darrera campanya per aconseguir convertir Catalunya en una merda. No hi ha dubte que els objectius s'han complert abastament. Visca la Dinamarca del Sud!

#25 Agustino, Barcelona , 22/02/2021 - 09:05

Pero que bajo a caído TVprusés. Sólo espero su desaparición y además que sea lo más traumatica posible.

#24 electra, Barcelona, 22/02/2021 - 08:58

Vaig sentir un moment quan la Puig va preguntar alconseller amb un to tant MATÓN com el di hasél.aquest nom no s'ha de posar amb majúscula.....