Publicitat
Comunicació · 30 de Setembre de 2015. 22:30h.

TV3 defensa el "rigor i credibilitat" del ".CAT"

Xavi Coral es fa càrrec de la nova etapa després d'Ariadna Oltra

TV3 defensa el "rigor i credibilitat" del ".CAT"

Imatge de Xavi Coral

El programa “.CAT” estrena la tercera temporada amb la incorporació d’un nou presentador, Xavi Coral, que -segons la cadena autonòmica- hi aportarà "tota l’experiència, credibilitat i rigor".
 
El programa, en cada edició, tractarà dos o tres temes diferents, sempre al voltant de l’actualitat social, política o econòmica i de qüestions que puguin ser d’interès per a la ciutadania. Per fer-ho, “.CAT” farà servir els diversos gèneres de l’entrevista, el cara a cara i el debat. Tot plegat, amb la voluntat d’oferir espais que permetin als teleespectadors treure les seves pròpies conclusions.
 
En aquesta nova etapa, el programa incorpora dos col·laboradors. El “.CAT” arrenca amb un nou format d'entrevista amb la participació de Tian Riba. El programa comptarà també amb Natza Farré. Cada setmana es fixarà en alguns aspectes de l'actualitat que poden haver passat desapercebuts, amb la seva mirada particular.
 
“.CAT” també presentarà una evolució significativa del plató i del grafisme, sempre amb l’objectiu d’aconseguir més dinamisme en el producte televisiu i, en definitiva, "fer encara més amè i entenedor el debat sobre qualsevol tema mantenint el màxim rigor i credibilitat", segons la nota oficial.

En aquest escenari, el “.CAT” obre temporada preguntant a líders de les formacions que han quedat en primer i segon lloc. Xavi Coral entrevistarà Marta Rovira, de la llista de Junts pel Sí, formació guanyadora de les eleccions i que tindrà l’encàrrec de formar govern; i Inés Arrimadas de Ciutadans, virtual cap de l’oposició a l’espera que es conformi el nou Parlament.
 
El programa també analitzarà l’última hora de l’actualitat informativa amb dos periodistes especialitzats: Milagros Pérez Oliva i  Francesc-Marc Álvaro.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 cachondeo.cat, CatCachondeo y rumba cantanda por palmas, 02/10/2015 - 03:26

Tienen la misma credibilidad que pocoyo abrazando a una mamba negra en época de celo o a un minión intentando tener de jefe a un bonachon panadero indepe lleno de esteladas ... JA! Estos titulares supongo que son de minoria absoluta y de humor de lluvia fina .... que cachondeo por dios ...

#9 Els 2.500 funcionaris alegres, de cobrar (mínim) 63.000 euros, 01/10/2015 - 13:30

puntCAT no, puntGAI del Paraguai.

#8 nadia, barcelona, 01/10/2015 - 11:32

En Tian Riba fa "triplete": Divendres. , el nou programa del Sala Martín i el. CAT !!

#8.1 sergio, bcn, 01/10/2015 - 11:56

I tambè surt de comentarista del Barça a Esport Club.
TV3%, endogàmica i mafiosa a mes no poder

#7 Carlos Gomez, Bcn, 01/10/2015 - 09:21

Osties.
Un altre programa d´humor.
El camalic del nazareno tartamut, el senyor bocatorta i la Natza.
Las Supremas de Mostoles versio Sant Joan Despi.

#6 Jep dels Estanys, Manresa, 01/10/2015 - 08:37

ja ja ja ja rigor i credilititat del ".cat"? ja ja ja és com dir que TV3 és un exempler de professionalitat, de rigor i objectivitat!!! ja ja ja ja ja ja ja