Publicitat
Comunicació · 30 d'Octubre de 2019. 17:27h.

TV3 defensa més als manifestants que als policies

La cadena qüestiona la “neutralitat” policial

El TN Migdia ha obert l’informatiu d’aquest dimecres amb una peça sobre “accions que posen en dubte la neutralitat que ha de tenir un cos policial”, en referència al dispositiu de la Policia durant els aldarulls a les manifestacions independentistes, però sense explicar en cap moment de la notícia els disturbis ocasionats pels manifestants.

“Cop directe al cap i dos més a un altre manifestant, i un altre a un noi que està d’esquena, i un altre amb la porra des de dalt cap a baix”, explica la notícia mentre es veuen imatges d’agents carregant contra alguns dels que protestaven a l’aeroport del Prat el passat 14 d’octubre.

La informació conclou que “s’evidencia un ús inadequat de la porra” i detalla que la “normativa policial” estableix que “els cop no poden dirigir-se a llocs vitals”. El TN Migdia també subratlla que el ministre de l’Interior en funcions, Fernando Grande-Marlaska, “no qüestiona” el dispositiu policial.

TV3 destaca a més que 367 manifestants van ser atesos a tot Catalunya pel SEM durant la primera setmana de protestes contra la sentència, “principalment per l’actuació de Mossos i Policia Nacional”.

Respecte els ferits, la peça subratlla que quatre persones van perdre un ull per, “segons entitats en defensa de dret humans, impacte de bala de goma, un armament utilitzat només per la Policia Nacional”.

“Accions que posen en dubte la neutralitat que ha de tenir un cos policial”, sentencia TV3, alhora que contraposa l’actitud del Govern amb el de l’Executiu espanyol quan assenyala que “res s’investigarà internament d’un dispositiu excepcional en què els agents són rebuts com herois als seus llocs d’origen”.

TV3, en canvi, no menciona que la Policia i els Mossos van haver d’intervenir perquè els manifestants van cremar contenidors, van fer barricades i van llançar objectes de tot tipus contra els agents. La crònica tampoc detalla que l’Ajuntament de Barcelona xifra en 3,1 milions d’euros els danys materials pels aldarulls.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 De Madrid, Madrid, 31/10/2019 - 02:43

Y la neutralidad que debe tener una televisión pública???

#11 pere m., sabadell, 30/10/2019 - 20:46

aquests telepredicadors de pacotilla de teleprocés haurien de començar mirant-se el melic (si en tenen de la barra i poca vergonya que oculta la resta) i preguntar-se, i qüestionar-se en primer lloc:
“la neutralitat que ha de tenir una televisió pública” (que ens costa unes milionades brutals que ens roben de temes greus i bàsics com la sani

#10 elpabloski, VLC, 30/10/2019 - 20:16

Quizá se resuelva fácilmente esta paranoia con porras destinado algunos milloncejos de recursos públicos para dotar a su propia policía paramilitar o Guardia de Corps y defender debidamente y en su caso la Casa de la Información asegurando la independencia de sus profesionales y así no depender de gorilas mercenarios de Securitas o similar

#9 091, BCN, 30/10/2019 - 19:35

No sé qué hace TV3 todavía funcionando.

Es demencial.

#8 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 30/10/2019 - 19:21

Teleseparatismo trabaja para el Führer, así que es normal que defienda a los delincuentes y ataque a la policía. Si consiguen despedir a Buch y colocar una marioneta que haga que los mossos se toquen los cojones, entonces los alabarán. Lo dicho, Teleseparatismo siempre con la delincuencia. Son més que un club.