Publicitat
Comunicació · 14 de Desembre de 2017. 11:27h.

TV3 defineix com un "poema satíric" els insults de Toni Albà a Arrimadas

L'actor li va dir "mala puta"

TV3 defineix com un "poema satíric" els insults de Toni Albà a Arrimadas

Tuit del 324

TV3 ha definit com un "poema satíric" l'escrit que l'humorista i actor Toni Albà ha publicat a Twitter on tracta de "mala puta" la candidata de Ciutadans a la presidència de Ciutadans, Inés Arrimadas.

La informació publicada al seu portal web destaca que "Ciutadans carrega contra Toni Albà per un tuit en què diu 'mala puta' a 'Inés'" i afegeix que "l'humorista ha penjat a Twitter un poema satíric que és interpretat pel partit com a "insult masclista, fastigós i d'odi" contra la seva cap de llista".

També remarca que Toni Albà va publicar el seu "poema" a Twitter després de fer-se ressò d'un tuit que "criticava Arrimadas per haver donat a entendre que no hi ha independentistes entre les persones migrades que han vingut a Catalunya les últimes dècades".

Finalment, el 324 recorda que "Albà té des de fa temps una intensa activitat pública favorable a l'independentisme, i ja s'ha significat anteriorment en crítiques, sarcasmes i paraules grosses adreçades contra personatges com Mariano Rajoy, la jutge Carmen Lamela o el mateix líder de Ciutadans, Albert Rivera".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 dondeestanlasprogresmatarilerilerile, Vic, 15/12/2017 - 11:13

Apenas estoy escuchando criticas de las politicas autodenominadas progres (señora alcaldesa , dónde esta?)
Y es que las quejas son según y cómo ... eso le llamo hipocresia

#17 Mesetario, Meseta, 14/12/2017 - 20:00

Si Marta Rovira, después de meses hablando de Declaración UNILATERAL de Independencia, considera que hay gente tan integralmente lerda como para tragarse que "la unilateralidad es un invento del estado" ¿por qué no va a pensar TV3 que hay gente tan integralmente lerda como para tragarse esto del poema satírico?

#16 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/12/2017 - 19:12

TV 3% limpiándole el ojete a lenguetazos al "satírico" Albá. La cosa nostra procesista.

#15 Lee a Josep Carne o a Machado, y aprende, Payasolandia, 14/12/2017 - 17:49

A ver, tontainas:

Tu que eres poeta, rimas y compones
toca la pandereta
y no toques los co....ones

Bon Nadal

#14 un musclu, bcn, 14/12/2017 - 17:40

Si algun pallasso de la meseta li digues mala puta a la Terribas el portaven el processites al tribunal internacional dels drets humans...Es lo que hay