Publicitat
Comunicació · 8 de Febrer de 2013. 20:47h.

TV3 demana disculpes pel vídeo de les hienes

El presentador d'Esport 3 Xavier Valls reconeix que la "metàfora va ser desafortunada"

El director del programa Esport Club del canal Esport 3, Xavier Valls, ha demanat "perdó" per l'emissió d'un vídeo en el qual es comparaven els jugadors del Reial Madrid amb hienes.

"Quan un s'equivoca no toca més remei que demanar disculpes. Per tant, demanem perdó si algú s'ha sentit ofès o molest", ha indicat el periodista.

També ha reconegut que "la metàfora de les hienes va ser desafortunada i entenem que hi hagi gent que s'hagi molestat". "Aquesta vegada segurament no hem estat prou curosos", ha remarcat.

El presentador ha justificat la realització del vídeo pel fet que "Messi no és el dolent de la pel·lícula, com ens estaven venent des de Madrid, sinó la víctima".

"La intenció era mostrar com Messi és objecte d'una cacera a l'home cada vegada que juga contra el Madrid", ha reblat.

Segons Valls, "després de veure com Arbeloa el caçava sense pilota pel mig, després de sentir el Bernabéu com li cantava 'Messi subnormal'... ens va semblar molt injust que a sobre el criminalitzessin en una campanya de desprestigi que es va crear després del partit a Madrid".

Per aquest motiu, l'espai de la televisió pública catalana va fer el muntatge per "recordar amb imatges tot el que ha de patir Messi cada vegada que juga a Madrid. És evident que el resultat final tenia un to d'agressivitat que no buscàvem", ha afegit.

Xavier Valls, en un moment del programa. (Foto: Esport 3)
Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#38 jordi, BARCELONA, 11/02/2013 - 18:03

Lamentable, novament els catalans (aquí TV de Catalunya) ha de demanar disculpes per una comparació que pot ser afortunada o encertada o no, depenent de a quin bàndol estigueu.
Espanya no ens demana mai disculpes, ni per xirigotes de Cadis, amenaces de generals, locutors de TV, comentaristes, etc.

#38.1 BEJOTA, BCN, 13/02/2013 - 15:49

JORDI:ET RECORDO QUE LA PARANOIA ÉS UNA GREU MALALTIA MENTAL.

#37 Joan, Solsona, 11/02/2013 - 14:58

Que el RM és un equip de destralers ja ho veïem per TV però, si ara presenta demanda i guanya,qui es farà càrrec de la indemnització i les costes judicials?Que ho paguin de la seva butxaca els autors!Ja n'hi ha prou de cosir-nos a impostos per acabar llençant els diners d'aquesta manera

#36 Josep Pages Canaleta , CARDEDEU, 10/02/2013 - 13:27

TV-3 Son uns COVARDS si feu algu despres no tingueu tanta POR Tanta Covardia . A lo hecho Pecho ha defensar allo ques fa he Si ja sabeu que molestara hi despres hus baixereu els Pantalons no feu tonteries he .No perdeu ni diners ni temps sou com el politics fam igual

#35 BEJOTA, bcn, 10/02/2013 - 11:44

ELS DE TV3 COBRAN TANT SI FAN COM SI NO FAN RES (QUE'S EL CAS).PERDÓ ,DE QUÉ ?EL PROGRAMA ELECTORAL DE TV3 ÉS CREAR NACIONALISME COM SIGUI I RANCUNIA ANVERS L'ESTAT ESPANYOL.WAIT AND SEE.

#34 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 10/02/2013 - 09:17

Molt bé per demanar disculpes, perquè TV3 no s'ha de rebaixar al nivell de la caverna mediàtica, però també està molt bé que corri aquest video per tot el món. A veure si les hienes s'avergonyeixen d'una vegada, perquè, sentint-ho molt, la metàfora és perfecta.