Publicitat
Comunicació · 25 d'Octubre de 2011. 21:42h.

TV3 denuncia ajuntaments que "han estirat més el braç que la màniga"

Posa els exemples de Corbins, Seva, Anglès, Badalona i Blanes

TV3 ha realitzat un reportatge en el qual denuncia els ajuntaments que "han estirat més el braç que la màniga". La televisió pública catalana ha posat el focus en instal·lacions que es van realitzar en "època de vaques grasses" i els problemes que tenen ara els consistoris per mantenir-les.

Televisió de Catalunya ha esmentat els casos de Corbins, on s'hi va construir un teatre que va costar 2 milions d'euros, per a una població de 1.300 habitants, i que "gairebé no es fa servir". El pressupost municipal es d'1 milió d'euros.

També el d'Anglès, amb un 5.500 veïns, que va invertir 800.000 euros en una biblioteca. "Ara l'edifici està acabat però tancat perquè falten els mobles. Tot plegat, quan l'Ajuntament té un endeutament del 220%", han apuntat.

Per la seva banda, a Blanes "tenen una ciutat esportiva gairebé única a Espanya, amb 7.000 metres quadrats i quatre pistes". "Per construir-lo l'Ajuntament va haver de demanar un crèdit de 30 milions d'euros, que encara està pagant", han remarcat, abans d'afegir que "el que realment els preocupa és com fer front al manteniment, que costa un milió d'euros l'any".

A Badalona, al reportatge s'ha denunciat que s'acaba d'inaugurar un centre cívic que "funciona a mig gas i ha costat 2,5 milions d'euros". "El més paradoxal és que s'està construint un altre centre cívic a la ciutat, pressupostat en 8 milions d'euros, i no saben com el podran mantenir", segons han assenyalat.

Per la seva banda, a la localitat osonenca de Seva es va construir un teatre per a 400 persones en un municipi de 3.300 habitants. La peça periodística ha destacat que "aquest teatre d'última generació, pressupostat en 2,5 milions d'euros, va costar-ne al final més de 4,5. Ara el fan servir, com a molt, una vegada al mes". Per aprofitar-lo, han convertit una de les sales en les classes de cinquè i sisè de l'escola del poble.

El poliesportiu de Blanes, al reportatge de TV3
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#14 Terraxa, Terrassa, 26/10/2011 - 20:59

I ells?
qui denuncia a TV3 i el seu monstruós dèficit?
Ja està bé anar de santets que ho saben tot, jutgen a tothom...i s'embutxaquen una fortuna.
A més, això ho havien de denunciar quan tocava, ara ja és molt fàcil fer-ho

#13 cartanya, bcn, 26/10/2011 - 17:50

3)com el PSOE, i ja ni t'explico el PSC, té una fixació malaltissa, en que Catalunya es converteixi altra vegada en una regió d'Espanya.

#12 Cartanya, bcn, 26/10/2011 - 17:49


2)rimerament caldria recordar qui governva quan a Catalunya es van permetre aquestes obres, després que partits mandavan en els Ajuntaments que han quedat hipotecats, perquè tantp el PP, com el PSOE, i ja ni t'explico el PSC, té una fixació malaltissa, en que Catalunya es converteixi altra ve

#11 Cartanya, bcn, 26/10/2011 - 17:48


1)La ignorància política, o la mala fe de la gent, fa aflorar la creença que els catalans ens gastem els diners en coses poc útils, i després no arribem per pagar les útils, traspassant la culpa d'aquesta situació al poc que Madrid, ens retorna. Primerament caldria recordar qui governva quan

#10 ccc, bcn, 26/10/2011 - 11:44

i a més hi ha altres necessitats sense cubrir a aquests municipis i d'altres, inversions més rentables i necessàries q no s'han fet.