Publicitat

El TN Vespre atribueix la detenció de l’alcaldessa de Berga a “haver mantingut una bandera estelada a l’ajuntament" malgrat no haver comparegut

TV3 desinforma

Captura del TN Vespre d'aquest divendre

El Telenotícies Vespre de TV3 ha assegurat aquest divendres que a l’alcaldessa de Berga, Núria Venturós, “l’han detingut per unes hores per haver mantingut una bandera estelada a l’ajuntament durant les ultimes eleccions”. En realitat, la detenció es va produir perquè “ha estat citada en dues ocasions, amb apercebiment en totes elles, sense que s'hagi presentat davant l'Autoritat Judicial, ni hagi donat raó per no fer-ho”, tal i com han afirmat fonts oficials del TSJC. “La detenció no ha tingut res a veure amb la naturalesa del delicte pel qual està sent investigada”, han reblat.

L’editor del TN Vespre, Toni Cruanyes ha afirmat a e-noticies a través d'un tuit que el veritable motiu de la detenció s’havia dit en una connexió que havia fet en directe la Núria Bacardit des de Berga. Tot i així, la periodista no ho va explicar directament. “Venturós ha estat detinguda a casa seva a les set, pels Mossos que han anat al seu domicili particular en compliment d’instruccions judicials que van rebre tot just ahir i d’aquesta manera l’alcaldessa ha comparegut davant del jutge d’instrucció numero 1 de Berga que l’investiga per dos delictes electorals”, va introduir.  

Núria Bacardit va afegir que “ja havia rebut dues citacions prèvies l’abril passat i a mitjans del mes passat de les quals Venturós no va fer cas. Va desobeir i no va comparèixer davant del jutge a consciència”. “Avui si que ha respost les qüestions del jutge i ha explicat els motius pels quals va decidir no retirar les estelades de l’ajuntament en compliment d’un mandat democràtic”, va concloure. Cruanyes va reblar la seva resposta a e-noticies demanant disculpes per si no s’havia explicat i agraint la correcció.

Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#25 Eduardo González Palomar, Manlleu, 07/11/2016 - 18:59

TV3 ha perdido casi 2/3 de su audiencia y todo indica que lleva camino de perder la poca que le queda.

#24 Jesús, Murcia, 07/11/2016 - 17:23

Pues muy bien, tenían q haber dicho "Requerida por la Justicia española por no bajar la estelada el día de las elecciones". Por cierto, en TVE no paran de desinformar sobre Podemos, q menuda campañita de desprestigio junto con Prisa, Antena 3 y demás imperios mediáticos.

#23 Jos, VNG, 06/11/2016 - 14:47

Però si és el NO-DO del govern, què ens podem esperar¿?

#22 Pere, LLeida, 06/11/2016 - 11:22

És molt trist i indignant. Com molt bé ha dit el Sr. Espadaler, la primera cosa que miren els observadors internacionals quan vigilen el procés electoral d'un país és que no hagi simbologia ideològica en els llocs i en el moment on s'ha de votar.
Tampoc volem complir les lleis europees i del m

#21 Francesc, Bcn, 06/11/2016 - 10:33

Molt millor i més imparcial la informació que llegim a el mundo, la razon o el país. On vas a parar...