Publicitat
Comunicació · 23 de Novembre de 2018. 14:57h.

TV3 diu que el Polònia reparteix a tothom

Llorach: "fa crítica mordaç amb tots els dirigents polítics"

La presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, i el director de TV3, Vicent Sanchis, han defensat el programa Polònia durant la comissió de control de la CCMA i han al·legat que el programa produït per Minoria Absoluta, de Toni Soler, reparteix a tothom.

Llorach ha exposat que "l'audiència de TV3 coneix i interpreta l'humor i la paròdia en els marcs de la llibertat d'expressió que té tota societat democràtica" i ha recordat que el Polònia porta "13 anys en antena".

La màxima responsable de la Corpo ha dit que és "un programa valent" i ha afegit que "fa crítica mordaç amb tots els protagonistes de l'arc polític". També ha lamentat que "malauradament no té equivalent en altres televisions en l'àmbit estatal".

Vicent Sanchis, per la seva banda, ha defensat el programa de les crítiques de Ciutadans i ha dit que "TV3 no és Polònia i Polònia no és TV3". "Polònia és un programa satíric, humorístic i un dels més importants de la història de la televisió", ha remarcat.

Finalment, el director de TV3  ha retret a Ciutadans que "quan vostès es volen carregar un programa d'humor, s'estan carregant moltes coses". "Aquests programes en règims totalitaris són els més perseguits", ha subratllat.

Gag sobre el PP que recreava una escena de la pel·lícula "El Hundimiento"
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Chris, Lleida, 23/11/2018 - 20:24

Tampoc se n'oblidi,sra Llorach,que també fan gags amb perfils estereotipats pels vostres amos ideològics,del què representa un ciutadà Espanyol sota el vostre filtre despreciatiu i gens romàntic.Mira que teniu ciutadans de la vostra ideologia que estan com un llum,i a aquests no els interessa..clar,perquè aleshores no tindreu audiència!

#2 Laughter, L'H-España, 23/11/2018 - 16:53

Sí, claro, para unos se hace una crítica con humor rosa y para otros reproches con humor ácido. ¿A quién quiere engañar esta gente?

#1 OVNI TROLL, ITACA, 23/11/2018 - 16:06

Doncs sí, reparteixen a tothom:

Als catalans de soca-rel ens reparteixen gelats de postre cada día.

I a les bestioles els donen carnets del Consell per la República a un mòdic preu de 20€ i un llacet groc de franc.

La República dels 8 segons passarà a ser de 1.714 segons, gairebè 30 minuts. Quin gran programa de la NOSTRA.