Publicitat
Comunicació · 8 de Febrer de 2021. 09:59h.

TV3 diu que "Vox buscava el que ha aconseguit"

Fins i tot una convidada fa "una condemna absoluta a la violència"

La presentadora d'Els matins de TV3, Lídia Heredia, ha assegurat que "Vox ha rendibilitzat al màxim els incidents" que hi ha hagut aquest cap de setmana en actes electorals i ha afegit que "Vox buscava el que ha aconseguit: manifestacions, hostilitat i enfrontaments".

Heredia ha recordat que aquest cap de setmana ha celebrat actes a Vic, Salt i L'Hospitalet. En aquest sentit, ha subratllat que a la capital de la comarca d'Osona "els Mossos van escortar Ortega Smith, Ignacio Garriga i els seguidors de Vox caps als seus cotxes sense complir, segons fonts de la policia catalana, amb les seves recomanacions de seguretat".

La periodista ha entrevistat la politòloga especialista en extrema dreta, Anna Isabel López, i li ha demanat si "davant partits com Vox, quina és l'actitud més adequada. Ignorar o assenyalar". Ella ha volgut fer "en primer lloc, una condemna absoluta a la violència des de qualsevol moviment".

López ha destacat que aquests incidents es "produeix en un clima de polarització que s'alimenta d'ella". "Un model d'una Espanya en contra de les autonomies davant d'un model autonòmic que vol la independència, i que són posicions molt radicals i que estan enfrontades", ha sentenciat.

La politòloga ha remarcat que aquesta polarització "beneficia Vox" perquè "victimitza el partit, que ha estat atacat per violents en un acte plenament democràtic" i "banalitza el seu discurs, que precisament és d'odi, racista i xenòfob".

Publicitat
Publicitat

71 Comentaris

Publicitat
#61 Cau Tv3% , Queralbs, 12/02/2021 - 02:11

La extrema porquería que defiende la del clan de la rumba de los Heredia , es patetico y peligroso. La extrema derecha la Heredia la tiene en la pierna derecha en el extremo del pie. Corrupta.

#60 Catanyol, Palafrugell, 09/02/2021 - 11:18

"...y TV3 ha conseguido lo que buscaba" ... llenar de odio y fanatismo Cat con su abuso de "libertad de expresion".
TV3 y Cat Radio con las correas de transmision del argumentario politico nacionalista.

#59 Yomismo, Sevilla, 09/02/2021 - 03:01

No es VOX el que ha decretado alertas antifascistas, ni proclamado cordones sanitarios, ni los que llevan a sus militantes a atacar los mítines de VOX. Los separatistas buscais amedrentar a los que no son separatistas y ahora atacais a VOX como antes a CIUDADANOS o al PP y si no fuerais una naciòn os pegabais entre vosotros por el poder.

#58 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 08/02/2021 - 23:18

El argumento de Teleseparatismo: "la culpa fue de ella por ir con minifalda".

#57 FER, SABADELL, 08/02/2021 - 21:44

Hasta cuando se va a permitir que un canal de TV se dedique a calentar las calles. Que se tiene que hacer para que la justicia haga algo.

#57.1 Ramon, Bcn, 09/02/2021 - 01:51

Fer, el teu és el classic comentari d'un ultra indocumentat. Tu no has vist tv3 en ta vida. Perquè els fans de Vox són tant rucs?