Publicitat
Comunicació · 11 de Juny de 2017. 17:31h.

TV3 dóna a entendre que els ‘comuns’ hi han participat

Lluís Rabell mostra el seu malestar per “la versió (interessada?)” del TN

TV3 dóna a entendre que els ‘comuns’ hi han participat

Imatge del TN

El TN de TV3 ha donat a entendre que els comuns han participat en la manifestació pel referèndum celebrat a Montjuïc. Aquest fet ha provocat la rèplica a twitter del líder de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell.

L’informatiu de la televisió pública, tal i com mostra el vídeo, ha explicat que “a la primera fila d’autoritats, alguns dels membres del Govern i representants del PDECAT, ERC, la CUP, Catalunya Sí que es Pot i Demòcrates de Catalunya”.

Catalunya sí que es Pot no ha participat com a partit, però sí que ho han fet a títol individual alguns dels representants dels ‘comuns’, com ara David Companyon o el diputat Joan Giner.

De fet, el propi TN, després de parlar dels representants de tot els partits, ha recollit les opinions de Marta Pascal (PDECAT), Marta Rovira (ERC) i Eulàlia Reguant (CUP), però cap de cap membre dels comuns.

El líder parlamentari de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, ha palesat el seu malestar per aquest fet en una piulada a twitter. “Contràriament a la versió (interessada?) de TV3, CSQP no ha assistit a l'acte de Montjuïc. Volem un referèndum amb garanties democràtiques”, ha escrit.

ll.jpg

9 Comentaris

Publicitat
#8 Alwix, Barcelona, 11/06/2017 - 23:10

No publiquen les fotos del diputat Giner de CSQP?

#8.1 PQG, Península Ibérica, 12/06/2017 - 00:36

De acuerdo con CSQP ha ido ha título personal no ha representar a su partido por lo menos esa es la versión oficial. CSQP puso como condiciones para apoyar el 9N-2 el aval internacional (que los indepes no buscan ya que no les importa cumplir con lo que dijo la C. de Venecia) y un mínimo de participación que tampoco parecen buscar ya que...

#8.2 PQG, Península Ibérica, 12/06/2017 - 00:39

... no han puesto un límite de participación mínima. A parte de que el partido y la inmensa mayoría de sus votantes (que son soberanistas pero no indepes) aboga por un referéndum pactado. Con lo cual CSQP no apoya el 1-O. Tv3 puede decir que hubo un miembro de CSQP a título personal pero no que el partido participó en la concentración

#7 M, Sabadell, 11/06/2017 - 22:57

A veces las medias verdades o las omisiones, son mas mentiras que las propias mentiras directas, y son mas eficaces para una campaña propagandística.

#6 Ammon Ra, Copenhage del Sud, 11/06/2017 - 22:32

El Dr Goebbels estaría orgulloso de TV3

#5 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 11/06/2017 - 22:03

Si TV3 diu que hi han anat es que hi han anat, diguin ells el que diguin.

Qui son ells per durli la contraria a la patria ?

#3 Tirant, Bcn, 11/06/2017 - 21:02

A Rabell le está bien empleado el trato que recibe de sus amigos los separatistas (como él) ... Al menos no se ocultan ni juegan a la ambigüedad para tratar de engañar a sus votantes con veleidades federalistas como hace la cúpula de CSQP ...