Publicitat
Comunicació · 17 de Novembre de 2019. 11:35h.

TV3 dóna peixet al Tsumani

30 Minuts sobre l'entitat malgrat ser anònima

TV3 dóna peixet al Tsumani

TV3 emetrà en el '30 minuts' d'aquest diumenge un reportatge sobre Tsunami Democràtic anomenat "Dies de Tsunami". La cadena pública dedicarà mitja hora a parlar sobre "la naturalesa d'aquesta plataforma anònima", els seus objectius, la seva organització així com "els riscos que estan disposats a assumir".

La cadena pública va destinar dos equips del '30 minuts' per seguir els punts claus de les protestes que van tenir lloc a principis d'aquesta setmana a la frontera entre Espanya i França -la Jonquera i el Pertús-.

El reportatge explicarà com "desenes de cotxes formen un tap a l'autopista francesa, alenteixen la marxa i queden aturats". Abordarà les accions que s'hi van fer, durant la protesta -instal·lació d'un escenari i l'acampada- així com el desallotjament per part de la Gendarmeria i dels Mossos d'Esquadra.

El reportatge de l'equip del "30 minuts" s'endinsarà en les accions de protesta que van començar aquest dilluns "per intentar entendre la naturalesa de la plataforma".

Carles Solà, actual director del '30 Minuts' de TV3, és de perfil independentista i va participar, l'abril del 2015, en un acte d'immigrants a favor de la independència juntament amb Eduardo Reyes. Solà presentava aleshores el programa 'Tot un món'. El director del programa va moderar l'acte amb immigrants de Nigèria, Ghana i Senegal a favor del procés sobiranista i va afirmar que, en cas d'independència, haurien de ser "ciutadans de ple dret".

"Per mi un país que ha de començar de cap i de nou ha de comptar amb tots els seus ciutadans i ciutadanes, els vostres fills, la gent que ha vingut ara a aquest acte també està cridada a construir aquest nou país" va manifestar.

68429-sola.jpg

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Onofre de Dip, Barcelona, 17/11/2019 - 15:18

¿Y cómo no iba a hacerlo, si para eso está y para eso es mantenida por la Generalitat? Pues ya lo dice la Biblia: "Conoce el buey a su amo y el asno el pesebre de su dueño..." Isaías. Cap. 1º, versículo 3º.

#3 rosa, Barcelona, 17/11/2019 - 14:47

Un altre covard. Cara tapada per si de cas cambia la truita..

#2 Capit@n España, Purgandus populus!!, 17/11/2019 - 13:30

y NO SALE EL PINCHAZO DE LA ESTACIÓN DE SANTS? jajajajajajajaja

#2.1 José carlos, Bcn, 17/11/2019 - 22:31

del resto que se quiso bloquear ni se habló no debió ir nadie 200 en Sants solo