Publicitat
Comunicació · 23 de Juliol de 2019. 19:43h.

TV3 emet un reportatge sobre el cas Palau per encàrrec

El Sense Ficció proclama la "resurrecció" de l'entitat

TV3 emet aquest dimarts un documental sobre el cas Palau “encarregat” per la mateixa institució cultural que “vol donar per liquidada l’època Millet”, quan se celebren deu anys de l’entrada dels Mossos d’Esquadra al Palau amb la que es va destapar el cas de corrupció.

El Telenotícies Migdia ha emès un avançament en el que reconeix que es tracta d’un reportatge “encarregat pel mateix Palau per recordar els fets i alhora, sobretot, per passar pàgina”. “El documental evita fer servir qualsevol imatge de Millet i Montull i se centra en els testimonis dels seus immediats successors que es van trobar amb la missió i el problema d’aixecar les catifes”, explica la informació.

El documental recull el testimoni de l’actual director general del Palau de la Música, Joan Oller, qui assegura que “la majoria de la gent que ara s’aproxima al Palau ja no ho té present. Aquesta etapa està molt, molt superada”. També assegura que “el Palau treballarà per recuperar el màxim possible de diners” que van espoliar els seus antics responsables, Fèlix Millet i Jordi Montull.

El reportatge, a més, inclou el testimoni d’alguns dels treballadors per explicar “com ho van viure”. El fil conductor del programa és l’estrena el mes passat de ‘Resurecció’, la segona simfonia de Mahler. “Coincidència més que simbòlica amb la que el Palau vol donar per liquidada l’època Millet”, conclou la notícia.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Soloesmiopinion, Tabarnia, 24/07/2019 - 08:25

TV3% se consolida como líder en periodismo de denuncia e investigación.

#6 rosa, Barcelona, 24/07/2019 - 07:59

Uns que han confessat que han robat i molt, ja fa deu anys i encara no els han jutjat. Algú ho entent. ens ho podrien explicar , alguna o algú gros hi deu haver darrera. Ningú ho enten...

#5 Jaime Catala Miralles, Denia, 24/07/2019 - 00:41

No el ha volgut veure per ja meu imaginava. Jeje Vaja pistolers.

#4 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona, 23/07/2019 - 21:44

Después de cómo han blanqueado a Companys y sus asesinatos durante estos años de totalitarismo catalanista, lo de el caso Palau es pecata minuta para éstos

#3 Neferu, Barcelona, 23/07/2019 - 21:13

La TV pública Teleprocés blanquea y falsea TODO lo que afecte negativamente al procés y a los procesitas corruptos, golpistas, indecentes y falsarios. Nada nuevo bajo el sol.