Publicitat
Comunicació · 25 de Juliol de 2014. 11:29h.

“TV3 en cap cas trenca la pluralitat”

Brauli Duart diu que “Societat Civil Catalana ha estat entrevistada 11 vegades” malgrat tenir "72 socis"

El president de la CCMA, Brauli Duart, ha defensat durant la sessió de control el tractament de TV3 a Societat Civil Catalana, després de les queixes de PP i Ciutadans. D’aquesta manera, tant Pere Calbó com Carlos Carrizosa s’han queixat de la tertúlia d’Els Matins on se’ls va titllar de quinta columna.

En aquest sentit, Calbó ha considerat que “la llibertat d’expressió té un límit que Els Matins va superar”, i ha recordat que Marta Alòs -que va fer l’acusació de quinta columna- és “exdiputada de CiU i coordinadora de cultura la diputació de Barcelona”. “Demanem que demani disculpes a Societat Civil Catalana”, ha pregat, a més de lamentar que “qui pateix aquest tractament a TV3 són els no independentistes”.

Per la seva banda, Carrizosa ha manifestat que durant el programa “es va denigrar una associació no nacionalista” i ha criticat que la tertúlia va suposar “un acte de fe amb unanimitat absoluta”. El diputat de C’s ha denunciat igualment que “cinc contertulians” es van acarnissar sobre SCC.

Brauli Duart ha replicat que “Lídia Heredia va reivindicar el dret a discrepar per a tothom” i ha deixat clar que “discrepo d’aquesta percepció que TV3 no és plural”. “Desconec el sentit de quinta columna, en quins termes ho volia dir, en el sentit del diccionari o del general Molas que amb el temps ha esdevingut pejoratiu. Ho hauria de dir Marta Alòs, no sé en quin sentit ho va dir”, ha indicat.

“Els nostres mitjans són molt respectuosos amb el pluralisme i en cap cas trenquen la pluralitat”, ha assegurat. En aquest sentit, ha explicat que “aquesta associació que es queixa ha estat entrevistada 11 vegades des de la seva creació, en tres mesos, a Tv3 i Catalunya Ràdio”.

Igualment, ha assenyalat que SCC té “72 socis fundadors i 350 col·laboradors”. “Hi ha unes quantes associacions a Catalunya amb aquestes xifres i a quantes se’ls ha donat aquesta cobertura? no n'he trobat cap ni una”. “Acció Cultural del País Valencià des del 1995 a Canal 9 no els van entrevistar ni una sola vegada i tenen 25.000 socis”, ha comparat, a més de sentenciar que “estic molt tranquil”.

Brauli Duart
Publicitat
Publicitat

98 Comentaris

Publicitat
#55 Eduard, Warsaw, 26/07/2014 - 11:27

En Catalunya hay 4 tipos de personas:
-Los que quieren votar Independencia
-Los que quieren votar seguir con Espanya
-Los que no lo saben, no lo tienen claro o se quieren abstener
-Los fascistas, que no quieren que nadie pueda votar.

A estos fachas, ni caso. No voteis partidos fascistas.

#54 DaniD, Barcelona està discriminada a Catalunya, 26/07/2014 - 00:09

És trist, injust i grotesc que mitja Catalunya hagi de renunciar a TV3, però en els 35 anys que governa el nacionalisme ha utilitzat amb absolut partidisme i manipulació la TV pública autonòmica.

Als que ens hi oposem només queda l'alternativa de crear altres mitjans fets aquí que diguin la veritat

#53 El azote de los necios, Barcelona, España, 25/07/2014 - 23:48

En TV3, no se puede romper el pluralismo, porque sencillamente no existe, es un medio público monotemático y ultranacionalista, que ralla la xenofobia....... tan sólo eso.

#53.1 Eduard, Warsaw, 26/07/2014 - 11:23

Quieres decir que estos "asquerosos renegados" son xenofobos?

Sabes lo que es la xenofobia? No confundas xenofobos con xenomorfos, cuidado.

#50 assot tarat, Malgrat, 25/07/2014 - 21:28

Quina mandra anar escoltant contínuament lliçons sobre totalitarisme. Emmascarats per una paella bruta, com sempre. El totalitarisme el coneixeu prou bé, fa 40 anys no és tant de temps. I els fills encara governen, sense penediment, ni tan sols memòria.

#49 Isabel, Girona, 25/07/2014 - 19:09

Si Societat Civil Catalana, tinguessin seny se'n adonarien q estan fent el ridícul, q encara q eixiren més, no guanyarien cap simpatizant, tot al contrari, riure-li totes les gràcies a España i cap a Catalunya, no crec els faci gaire atractius.Ja tenen un nom abusiu q pren un tot per una part. Sd


#49.1 El azote de los necios, Barcelona, España, 25/07/2014 - 23:50

Los catalanes , que nos sentimos españoles ondeamos la bandera histórica y milenaria de Cataluña , vosotros los renegados separatistas haceis ondear una bandera asquerosa plagiada a Cuba y Puerto Rico....vosotros si que hacéis el ridículo.

#49.2 Eduard, Warsaw, 26/07/2014 - 15:27

Azote, la bandera catalana no es la que tiene dos rallas rojas y una amarilla, ni la espanyola es la del pajarraco negro en medio.

Me parece a mi que no has ondeado la bandera catalana en tu vida :)