Publicitat
Comunicació · 2 d'Octubre de 2019. 09:49h.

TV3 entrevista onze indepes en un TN

Amb connexions en directe amb les manis a Barcelona, Girona i Lledoners

El Telenotícies Vespre de TV3 ha entrevistat onze independentistes que han participat en les concentracions de Barcelona i la presó de Lledoners en el segon aniversari del referèndum de l'1 d'octubre. L'informatiu ha fet connexions en directe amb la capital catalana, Girona i el centre penitenciari. També ha fet peces sobre les manifestacions de Lleida, i Tarragona.

A Barcelona s'han entrevistat sis persones. El primer ha estat David Camargo, que ha dit que la manifestació "és una mostra de civisme com hem fet sempre. Jo vaig ser apoderat l'1-O i per mi és un orgull reproduir, a mesura que podem, el que vam fer fa dos anys".

Teresa Vendrell, per la seva banda, ha explicat que "estic manifestant-me per la independència de Catalunya". "Som el sometent de Catalunya i sempre estarem aquí", ha advertit. Carme Amigó ha dit al micròfon de TV3 que "estic enfadada amb tots els terroristes que van actuar l'1 d'octubre del 2017" i Teresa Vallverdú ha manifestat que "tothom tingui clar que no podran amb nosaltres".

Joan Grau ha mostrat paperetes de l'1-O i ha preguntat si "tan difícil és posar això en una urna". "Quan la tirania de l'Estat és la llei la revolta del poble és l'ordre", ha reblat. "L'alegria ens l'estem guardant per quan surtin i tinguem la independència", ha sentenciat Montserrat Farriol.

A Lledoners han entrevistat cinc persones més. Xavier Sànchez, germà de Jordi Sànchez, ha dit que "qui els ha portat a la presó ha estat la repressió de l'Estat espanyol, que no ha acceptat la resposta democràtica que significa votar".

Marta Solé ha explicat que han anat aviat a Lledoners preparats amb "taula i cadires". Anna Pardo, per la seva part, ha assenyalat que "anem a Lledoners, a Puig de les Basses, a Mas d'Enric i anem a tots els sopars grocs que es fan". "Hi anem per recaptar fons per ajudar a les famílies dels presos polítics", ha apuntat.

Tamé han entrevistat a Flora Grané, ferida a lescola de Callús, que ha afirmat que "em van arrossegar, em van tirar per terra, em van trencar..." "A partir d'aquell dia va passar alguna cosa que no s'ha reparat mai. Hi ha hagut un trencament emocional i penso que vam perdre col·lectivament la innocència", ha remarcat.

Finalment, Toni Canal ha dit que es manifestava per "reivindicar una vegada més l'1-O", que, segons ell, "va ser un acte de solidaritat ciutadana tan important, que penso que hi ha un abans i un després".

Publicitat
Publicitat

73 Comentaris

Publicitat
#45 Jaime Catala Miralles, Barcelona, 04/10/2019 - 09:48

Com sempre, uns impresentables. Només ensenyen una mitat de la realitat.

#44 Decebut, bcn (tbn), 03/10/2019 - 22:39

Mare: -I si no et menges la sopa, vindrà aquesta senyora i et fotarà un rotllo sobre la independència...
Nen: -Noooooooooo... ja me la menjo, ja me la menjo..!!

#43 Tirant, Bcn, 03/10/2019 - 20:10

Quina colla de frikis, zumbaos i fanàtics ... Donen vergonya aliena escoltar i veure a alguns ...

#42 Ppcar006, Sabadell, 03/10/2019 - 18:09

Por dios, grandes marcas! Dejad de anunciaros en esa basura de canal!

#41 Neferu, Barcelona, 03/10/2019 - 16:31

La cara de la Sra. es todo un poema al odio, al fanatismo y a la niña del exorcista. Que los ángeles la protejan Sra.