Publicitat
Comunicació · 24 d'Agost de 2016. 11:29h.

TV3 es disculpa amb Federalistes d'Esquerres

Admet "falta d'atenció periodística" en la cobertura de l’Escola d’Estiu

TV3 es disculpa amb Federalistes d'Esquerres

Un moment dela peça informativa

Federalistes d’Esquerres ha explicat que el cap d’informatius de TV3, David Bassa, s’ha disculpat amb la l'entitat per la cobertura de l’Escola d’Estiu organitzada conjuntament amb Economistes davant la Crisi el passat 9 de juliol a la seu de Comissió Obreres de Catalunya.

L'associació va traslladar una queixa a TV3 i Bassa ha fet arribar a Federalistes d’Esquerres una carta en la qual lamenta “profundament” que la cobertura informativa de l’Escola d’Estiu hagi pogut causar la impressió que s’intentava amagar informació. 

També admet, segons un comunicat de l’entitat, que l’absència d’explicacions sobre el context en què van tenir lloc les declaracions d’Antón Costas i la informació amb la qual es va construir la peça informativa “pot considerar-se una falta d’atenció des del punt de vista periodístic”.

David Bassa, segons Federalistes d’Esquerres, al·lega que “la intenció de l’equip de TV3 en elaborar la notícia va ser analitzar les repercussions econòmiques de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea que no era l’eix central de l’Escola d’Estiu, i que per això no es va fer cap menció a l’esdeveniment, al lloc o als organitzadors”.

L'entitat ha agraït al cap d’informatius de TV3 “les explicacions, especialment el reconeixement que haver omès el context pot considerar-se una ‘falta d’atenció periodística’”.

“La queixa es va generar des del ferm convenciment que en tractar-se d’una emissora pública és imprescindible que es garanteixi el rigor periodístic en les informacions, tal com és entès en els sistemes audiovisuals dels països del nostre entorn”, diu la carta.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat