Publicitat
Comunicació · 22 de Gener de 2015. 11:38h.

TV3 es fa ressó de Ciutat Morta després d'haver bloquejat el documental

La cadena en parla al 'Telenotícies', 'Els matins' i '.CAT'

TV3 es fa ressó de Ciutat Morta després d'haver bloquejat el documental

Toni Cruanyes, al TN vespre de dilluns passat

TV3 ha promocionat el documental Ciutat Morta, sobre l’anomenat cas 4F, després d’haver-lo bloquejat com va denunciar el diputat de la CUP, David Fernàndez, durant la comissió de control de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals del passat 28 de novembre.

La televisió pública s’ha bolcat amb el cas després que emetés el reportatge dissabte passat al programa Sala 33, que va disparar les audiències d'El 33, superant TV3. L’emissió va acosneguir 569.000 espectadors i una quota de pantalla del 20%.

TV3, des d’aleshores, ha tractar el cas en diferents programes. El cas 4F va ser el tema escollit per obrir el Telenotícies vespre de dilluns passat, li va dedicar més de cinc minuts i el presentador Toni Cruanyes va destacar l'"excepcional repercussió del documental".  

També es va tractar a Els matins durant una entrevista dilluns amb el diputat de la CUP, Quim Arrufat, i avui ha entrevistat a l’intendent major de la Guàrdia urbana, Evelio Vázquez. 

El programa .CAT dedicarà la seva edició d’avui sobre els fets que denuncia Ciutat Morta i, a través de Twitter, ha anunciat que els autors de documental faran públic el vídeo amb el testimoni que diu saber qui va ferir-lo.

Fernàndez va denunciar al Parlament el “bloqueig” del reportatge a la televisió pública i aleshores va denunciar que hi havia “persones responsables de programació” que “diuen que hi ha un bloqueig en algun despatx, i alguna cosa més, perquè la cobertura de l'èxit d’aquest documental ha estat escassa, per no dir nul·la, en la cobertura informativa”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#9 amadeus, Barcelona, 22/01/2015 - 18:28

TV3 y en general los medios catalanes deberían entonar el mea culpa y pedir disculpas por la su actitud cuando ocurrieron los hechos.
Me recuerda la actitud de la prensa de Valencia ante el terrible accidente del metro.
¡Qué diferente hubiera sido si hubiera tratado de la policía nacional!

#9.1 Oriol2, BCN, 24/01/2015 - 20:51

No diguis xorrades, sisplau. Si hagués sigut la policia nacional, hauria passat més o menys el mateix.

#8 Manolo, Barcelona, 22/01/2015 - 16:40

TV3 prefiere hablar de esto un día sí y otro tambiém que del caso Pujol o de las corrupciones de CIU

#6 Joan, Tarragona, 22/01/2015 - 14:58

TV3 li presta atenció perquè no podien fer cap altra cosa. De fet, al TN migdia de diumenge, quan tothom ja en parlava, no van dir ni una paraula. Ha estat a partir del rebombori creat que han vist que no podien quedar al marge

#5 Belén, Bna, 22/01/2015 - 14:45

Ja és ben cert: si diuen alguna cosa mal, si no la dieun també, quin "paperet" el dels "periodistes" que només es dediquen a xaferdejar el que dieuen o el que no diuen altres mitjans, en especial Tv3, que encara fa alguna coseta que es deixa veure. E!, notícies!

#3 Joan, bcn, 22/01/2015 - 12:43

Collons Rius, qualsevol excusa es bona per arremetre contra TV3, eh?

Quan precisament a e-notícies tampoc és que n'hagueu parlat gaire precisament.