Publicitat
Comunicació · 5 d'Agost de 2022. 10:29h.

"TV3 és hostil a la meitat de Catalunya"

Lorena Roldán: "Els mitjans públics catalans són per i per als independentistes"

"TV3 és hostil a la meitat de Catalunya"

Lorena Roldán, portaveu del Partit Popular al Parlament de Catalunya, ha afirmat -en una entrevista al canal de YouTube del director d'e-notícies, Xavier Rius- que els mitjans públics catalans "són hostils i aliens a la meitat de Catalunya que no és nacionalista", considera que "són mitjans per i per als independentistes" i defensa que "no volem una TV3 esbiaixada".

Roldán ha explicat que "amb els fons extres per a la crisi el que van fer va ser rescatar programes de TV3 que tenien perdudes". Recorda que "és la pròpia expresidenta de la CCMA, Núria Llorach, la que ho explica en una comissió i a més sense posar-se vermell ni tan sols".

D'altra banda, la diputada ha parlat de la situació de l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont. Dubte que acabi asseient-se a la banqueta dels acusats per "la deriva que està prenent el partit socialista amb Pedro Sánchez al capdavant".

Creu que el president del Govern ofereix "barra lliure per a l'independentisme". Assegura que "Sánchez diu que sí a absolutament tot el que li planteja el separatisme" i considera que es veurà accentuat en l'aprovació dels propers Pressupostos Generals.

De cara a les futures eleccions a Catalunya, Roldán parla del PP com un "partit de porta àmplia on càpiguen altres perfils", ja que considera que el constitucionalisme "estem molt fragmentats" i "cal unir tot aquest vot" perquè "l'independentisme va cada cop més a la baixa".

Exposa que "la suma ha de ser al voltant del Partit Popular, perquè són les sigles fortes, perquè és un partit de govern, és el principal partit d'Europa". Recordeu que, segons desprèn l'últim baròmetre d'opinió política del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), la seva formació seria la quarta força política a Catalunya de cara a les properes eleccions. Roldán diu que "som pocs, però som guerrers" i afirma que "el nostre discurs incomoda perquè no els agrada que els diguem les veritats".

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#21 No soy nadie, Esplugues de llobregat, 06/08/2022 - 10:35

?pero esta señora no participo en algún desfile procesista? Perdón si me equivoco

#20 JOSEP, Reus, 06/08/2022 - 09:02

¿Que credibilidad tiene la nena esta?

https://www.elnacional.cat/ca/politica/lorena-roldan-assistir-via-catalana-criticar-estelada_415949_102.html
https://www.elplural.com/politica/12-octubre-lorena-roldan-ines-arrimadas-barcelona_225501102
https://www.elcatalan.es/criticas-internas-en-ciudadanos-a-lorena-roldan-por-participar-en-la-via-catalana-

#19 Josep, Olot, 06/08/2022 - 08:09

Si nomes es per els indepes, per que l hem de pagar tots ???

#18 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 05/08/2022 - 20:14

Recuerdo al tío aquel de Zaragoza que se largaba de los bares y restaurantes sin pagar y lo bautizaron con el apodo de "El Simpa". Qué envidia de hombre Señor, cuando, cuando podremos hacer uno nosotros en TV3.

#17 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 05/08/2022 - 19:34

Cuando un ideario nacionalista identitario está en el poder lo manipula todo a su favor, especialmente la Información y la Educación.
¡Son totalitarios, sin excepción, en toda la Historia!