Publicitat
Comunicació · 12 d'Abril de 2019. 10:38h.

TV3 es mira el melic

Melero entrevista el director de la cadena

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha estat entrevistat aquest dijous per Helena García Melero al programa Tot es mou de TV3. L'entrevista, que ha durat gairebé una hora, s'ha centrat en les crítiques d'algunes formacions polítiques, com Ciutadans i PP, contra la cadena i en el cara a cara que va oferir Rivera després que Sanchis anunciés diverses querelles contra el líder de C's en la passada comissió de control de la CCMA.

El màxim resposable de la televisió pública ha descartat el cara a cara que li va proposar el líder de Ciutadans, Albert Rivera, perquè defensés que "no manipulen" i que la televisió pública catalana "és exemplar". "Un director d'una televisió pública no pot debatre amb un polític", ha afirmat.

Vicent Sanchis ha dit en una entrevista al programa Tot es mou que Rivera "no entén la divisió de papers". "Vostè ha vist un periodista que polemitzi o faci un debat amb un polític? No tindria massa sentit", ha manifestat.

El periodista ha afegit que "el pot entrevistar, pot entrar en una tertúlia... però un debat entre un periodista i un polític..." "On estem portant els papers de cada un? Això és impossible" i ha insistit que el líder de C's "no pot reptar el director d'una televisió pública a un debat". "Encara que al director de la televisió pública, si no ho fos, li agradaria molt", ha subratllat.

Finalment, Sanchis ha proposat una alternativa al cara a cara amb Albert Rivera: "si algú vol, que recullin totes les preguntes que vulgui fer el senyor Rivera i me les faci un periodista. Jo, com a director d'un mitjà públic, respondré aquest periodista". "M'encantaria. Com més entrevistes, millor", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Vidrios rotos, Tarragona, 13/04/2019 - 09:38

Vagi pel davant la meva antipatia pel procés indpendentista i el desterrament a casa meva de TV 3, però en Sanchís té raó en el que diu. No pot haver un cara cara entre un servidor públic i un polític. El que s'ha de fer es fotre'l fora quan toqui.

#9 Alex, Barcelona, 12/04/2019 - 19:22

es una vergüenza, están utilizando empresas públicas, asociaciones, instituciones, para uso partidista

#8 Kropotkin, Vic, 12/04/2019 - 17:25

Finalizado el programa, ambos dos tomaron un helicóptero y se fueron a cenar al Celller de Can Roca. Pagan los contribuyentes catalanes... Jua, jua, jua,...

#6 pepe, andorra, 12/04/2019 - 12:47

menuda excusa de mal pagador, lo q es es un cobarde q no tiene redaños de enfrentarse dialecticamente a Rivera, pq hasta una persona como él, le daria caña, claro q tampoco hay q buscar mucho para demostrar lo q es la tele de los separatas. Esta todo en Youtube, para quien quiera verlo ¿Eh sr. Ferreras?

#5 Tv3% Live, Queralbs sur Pujol, 12/04/2019 - 11:44

Santxis..... y la división de poderes.... el pajaro vuela alto.... ... Pero...... esta cegado de odio y rapiña .... y lo han pescado.... con pruebas.
A Picassent lo esperan amb el brazos oberts.