Publicitat

Estrenarà un nou programa per repassar els 50 anys de la televisió a Catalunya

TV3 es mira el melic

Mònica Terribas, directora de TVC, en una imatge d'arxiu

TV3 estrena dijous la sèrie documental 'Disculpin les molèsties' per analitzar la tele que hem vist a Catalunya els últims 50 anys. La nova sèrie fa un recorregut en dotze capítols temàtics pel mig segle de tele a casa nostra, un viatge que permetrà als espectadors reviure programes que, per bé o per mal, s’han fet lloc a la història del mitjà.

Les imatges d’arxiu es combinen amb les opinions i l’experiència de més d’un centenar de professionals  que viuen la tele des de dins: presentadors, realitzadors, guionistes, actors, directius, publicistes, periodistes, experts en comunicació, entre d'altres.

“Teníem ganes de reflexionar sobre com la televisió havia canviat la societat, i el Departament de Nous Formats es va plantejar el repte que aquesta reflexió arribés d’una manera fàcil i entretinguda als espectadors”, ha explicat la directora de TV3,  Mònica Terribas, en la presentació del nou espai.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Ramon, Barcelona, 23/02/2010 - 11:18

No, no, no, així no. El que he escrit ho trobo prou definitiu però si m'ho demanes de manera més estúpida potser afegeixo coses si tan desesperats esteu. I si no n'ets capaç busca algú amb més d'una neurona i que m'ho demani menys subnormalment.

#9 Ramon, Barcelona, 23/02/2010 - 10:32

Ramon, no parlis d'autoodi, perquè l'únic odi que hi en joc és l'odi antiespanyol dels independentistes, i que en el cas dels més exaltats, com sembla és el teu cas, només els hi queda l'insult com a forma d'argumentar. Sou avorrits¡

#8 joan, mataró, 23/02/2010 - 06:50

s'ha de ser ignorant, per no dir una altra cosa, per fer un titular com aquest. Què gran, l'e-notícies!
Ara, que al Rius tan se li enfot si entrem a riure o a informar-nos. L'important són les visites!

#7 Ramon, Barcelona, 22/02/2010 - 21:01

Amb això ja feu? Doncs apa, a disposar. Però no podríeu demanar-ho d'una manera menys estúpida?

#6 Ramon, Barcelona, 22/02/2010 - 20:56

L'autoodi català, naturalment induït, té moltes manifestacions. Una d'evident és que entre catalans mateixos generi rebuig allò que des de qualsevol altra perspectiva col·lectiva -no cal ni que sigui nacional o estatal-, no el genera.