Publicitat
Comunicació · 28 d'Octubre de 2011. 16:01h.

TV3 es resisteix a citar Cuní

El Telenotícies 'amaga' que va fer les primeres crítiques a Peces-Barba a 8tv

TV3 es resisteix a citar Cuní

Mas, durant la seva visita a Girona

TV3 es resisteix a citar 8tv i a Josep Cuní per a fer referència a la rèplica del president de la Generalitat, Artur Mas, a l'expresident del Congrés, Gregorio Peces-Barba. De fet, durant el Telenotícies migdia s'han emès unes declaracions que ha fet president de la Generalitat, durant una visita a Girona aquest divendres.

"El president de la Generalitat, Artur Mas, ha parlat aquest migdia a les Fires de Sant Narcís de Girona de les paraules de Peces-Barba. Després de demanar ahir no només una desqualificació en tota regla, sinó una reprovació del PSOE, avui Mas ha anat més enllà", han explicat.

Acte seguit s'han destacat les següents paraules de Mas: "És curiós que aquells que s'han definit i han sigut alguns d'ells pares de Constitució, a aquestes alçades haguem de contemplar les paraules d'uns pares que, creieu-me, els hauríem de repudiar. Suposo que teniu els refugis a punt perquè si hi ha alguns que volen recordar determinats episodis especialment difícils de la nostra història col·lectiva doncs val la pena protegir-se".

En declaracions al programa 8 al dia, que presenta Josep Cuní, el president de la Generalitat va qualificar aquest dijous de "barbaritat espectacular" les paraules de Peces-Barba. "Feia anys que no sentíem una cosa tant bèstia", va afegir. Mas va concedir una entrevista a 8tv, la televisió del Grup Godó, després que la directora de TV3, Mònica Terribas, rebutgés la proposta del Govern per entrevistar-lo.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 joan, manresa, 29/10/2011 - 17:44

El Casal,17,35 h.--Sr.Josep de Vilanova...,sí TV3 no informa del que fa el President o el Govern,ya hens dirá qui u fará...El Sr.Montilla,només fes un pet ya sortía al TN de Tv3,mitjdía i nit. O no recorda..? Fa olor de socarrim axó,eh...?Cert que no pot ser eina exclus.,pro ostia..,potser.potser

#6 jk, vic, 29/10/2011 - 13:26

y por que se ha de despilfarrar tanto en tv3 con las necesidades mas urgentes que hay en catalunya?

#5 Paris, barcelona, 29/10/2011 - 13:08

Els seus comentaris a 8tv -fluixos- i els que va transmetre TV3 que, per cert, a les noticies del vespre li van tallar allò tan desencertat de "ara haurem de preparar els refugis aeris", pel contra "repudiar aquest pare de la constitució ho trobo més encertat. REPUDIAR, bona paraula.

#4 Josep, Vilanova i la Geltrú , 29/10/2011 - 12:51

TV3 no pot ser una eina al servei exclussiu de CIU. A Catalunya hi ha, per sort, pensament polítics diferents i el mitjà que paguem tots em nego a que sigui d'ús exclussiu del Mas, Duran i C

#3 maria, B, 28/10/2011 - 19:37

A què espera el parlament de Catalunya a declarar al Sr. Peces-Barba persona non grata?