Publicitat
Comunicació · 27 d'Abril de 2022. 19:04h.

TV3 escollirà el director per concurs públic

No se sabrà fins al setembre

TV3 escollirà el director per concurs públic

El consell de govern de la CCMA ha publicat aquest dimecres les bases per a la convocatòria del procediment de selecció de candidats als càrrecs de director o directora de TVC i Catalunya Ràdio, que haurà de quedar resolt abans del 30 de setembre.

El procés serà "públic i obert" tal com preveu la llei de la CCMA en l'última modificació de novembre de 2019. Així, la CCMA espera fer un concurs abans d'octubre per a triar els nous directors i caps d'informatius de les cadenes catalanes.

La CCMA ha anunciat que "vetllarà per la confidencialitat de la participació de les persones candidates que es presentin en el procés de selecció, de manera que només es farà públic el nom de les persones triades, juntament amb el projecte presentat com a proposta de model estratègic i d'objectius".

Entre els requisits, es demanen més de cinc anys d'experiència directiva o de gestió en mitjans, empreses del sector audiovisual o indústries creatives. També s'exigeix "un projecte com a proposta de model estratègic i d'objectius per a l'organització, gestió i actuació del mitjà, d'innovació i de transformació digital".

Així mateix, la CCMA crearà unacomissió de valoració formada per sis persones independents de prestigi reconegut al sector audiovisual, escollides per unanimitat del Consell, però no donarà a conèixer els seus membres com a "mesura de protecció de la seva independència i confidencialitat".

La Corporació ha rellevat els directors de TV3 i Catalunya Ràdio, Vicent Sanchis i Saül Gordillo, respectivament i també els caps d'informatius de TVC, David Bassa, i de Catalunya Ràdio, Francesc Cano, als qui se'ls ha assignat noves funcions. Als dos últims se'ls ha assignat altres funcions en l'àmbit de l'estratègia transmèdia i de la recerca, respectivament.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pablo, Martorell, 28/04/2022 - 15:41

Vamos Rius. Tu serias un excelente Director!!!!

#1 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 27/04/2022 - 21:12

Jiménez Losantos cumple con todos los requisitos. Ya tardan.