Publicitat
Comunicació · 17 de Gener de 2013. 13:32h.

TV3 exhibeix com cremen una estelada

'APM?' recull l'acció del director d'Alerta Digital

TV3 exhibeix com cremen una estelada

Imatge del programa 'APM?'

El programa Alguna Pregunta Més? de TV3 ha exhibit el moment en què el director d'Alerta Digital, Armando Robles, va cremar una estelada en directe durant el seu programa de televisió.

En un moment de l'entrevista amb l'empresari Gerard Bellalta, el periodista li ha preguntat "què és això Gerard?", "saps quina és la millor destinació de l'estelada?". "Aquest, aquest -ha seguit Robles mentre amb un encenedor calava foc a la bandera- aquest és el millor destí de les estelades catalanes".

Tot i que el tall mostrat pel programa d'humor no ho mostra, Robles afegeix: "mira Xavier Rius ja t'estic donant la portada d'e-notícies de demà, purificar-les amb el foc i sobretot promovent gestos i iniciatives com les teves (en referència a Bellalta) que promoguin el millor que ens uneix i no posin l'accent, com fan aquests canalles, en tot allò que ens diferencia, que ens separa".

Finalment, remarca que "he cremat públicament una estelada testimoniant d'aquesta manera el meu rebuig, la meva reprovació cap a aquest sector de la societat catalana, representat per partits com Convergència, com Esquerra, com la CUP, que estan conduint els catalans a una situació de conflicte civil".

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#20 E-spañol, Granollers-Barcelona-España, 19/01/2013 - 22:00

Quemar una estelada no es ninguna noticia,es un trapo que representa una ilusión,un sueño de majaderos repugnantes parasitarios del bien común,gentuza de la peor calaña, como el director de este medio,un falfollas que va de periódista independente, cuando este medio es subvencionado por eso censura.

#19 jordi, barcelona, 19/01/2013 - 13:29

Em sembla be que s'ensenyi, hem de conèixer que pensen de nosaltres els espanyols

#18 Manolo, Barcelona, 18/01/2013 - 14:08

TV3 en su línea saca temas para animar a los bobos de turno contra otros bobos que queman una bandera.
Esta es la noticia. TV3 tendría que ser más cuidadosa con según que puntos toca. No deja de ser una cadena subvencionada por todos los catalanes y por lo tanto con diferentes puntos de vista.

#17 catalonia,the big madrassa, barna, 18/01/2013 - 08:36

Lo proximo sera quemar fotos del Rey Arturo.

#16 Henry, Durro, 18/01/2013 - 08:31

Jo no sé, però a dintre d'un plató ficar-se a cremar amb el munt de paratos i cables que hi volten... Però jo no dic res, eh.