Publicitat
Comunicació · 7 de Novembre de 2013. 17:48h.

TV3 externalitzarà la comercialització de la publicitat

El Parlament rebutja una proposta d’ERC per aturar “de forma immediata” aquest procés

TV3 externalitzarà la comercialització de la publicitat

Imatge dels estudis de TV3

El ple del Parlament ha rebutjat aquest dijous que s’aturi "de forma immediata" el procés d’externalització de la comercialització de la publicitat de Televisió de Catalunya. Aquest punt d’una moció presentada per ERC sobre el futur dels mitjans públics audiovisuals ha estat rebutjat per 46 vots a favor (ERC, ICV-EUiA, C’s i CUP) i 87 en contra (CiU, PSC i PPC).

Per la seva banda, la UGT de Catalunya ha criticat la decisió de la cambra catalana perquè és “equivocada”. Suposa, diuen, “l’afebliment d’una estructura d’estat com és la televisió pública del país”.

“En un moment d’important davallada dels recursos públics i de la publicitat, la gestió dels ingressos publicitaris és estratègica i ha d’estar integrada en el propi ens”, argumenten.

També asseguren que “preocupa com pot afectar aquesta privatització en els treballadors i treballadores del departament comercial i vetllarem perquè no es perdi cap lloc de treball”.

D’altra banda, la UGT diu que “estarem alerta sobre a qui es concedeix la gestió de la publicitat de TVC: solvència, objectius de negoci que planteja i possibles incompatibilitat d’interessos de l’empresa adjudicatària, per tal que no es produeixi una reducció d’ingressos”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#5 Frances.cat, Reus, 07/11/2013 - 23:17

Déu, quants comentaris antidemocràtes i franquistes. No sols els treballadors están perdent els drets, tots els ciutadans estem sotmesos actualmente a la barbarie de les dretes més cavernícoles i les esquerres més covards. Castella es manté ben viva amb el seu ADN violent i espoliador.

#5.1 estalviador, barcelona, 08/11/2013 - 14:23

O sigui si una empresa ingresa 70 i gasta 250 se la obliga a tancar però, al ser autonòmica no i se la subvenciona, dons apa insulta a uns altres, però utilitza l'unica neurona que tens per saber que no es pot mantenir aquest monstre en temps de crisi, ja que els impostos són els que són i paguem to

#4 Pablito, Barcelona, 07/11/2013 - 20:34

La nueva estratagema que el nacionalismo nos quiere vender presentándonos alternativas sobre el pozo sin fondo, que representa TV3, ni es creíble ni soluciona el enorme problema que supone mantener con respiración artificial, algo que tiene una muerte anunciada por más subvenciones que la den.

#3 Manolo, Bcn, 07/11/2013 - 19:55

Estos son capaces de externalizar la comercialización de la publicidad, y a la vez mantener (o aumentar!!!) el número de comerciales. Lo que tienen que hacer es cerrarla yaaaaaaa !!!!!!!!!!! FOGASA para todos !!!

#2 Torosentado, Barcelona, 07/11/2013 - 18:57

No acabo de comprender bien la diferencia entre Externalización y privatización o será lo mismo y externalización suena mejor "políticamente correcto"
Porqué no usan un lengueje que se les entienda para que podamos juzgar y saber como nos mienten y engañan a la vez. Posiblemente con menos politicos.

#1 BEJOTA, BCN, 07/11/2013 - 18:39

TV9 , TVM I , MÉS D'HORA QUE TARD ,TV3 CAURÁ PERQUE ÉS UN MEDI SUBVENCIONAT I NO N'HI CALÉS PER MANTINDRE A ADOCTRINADORS CONTRA ESPANYA.

#1.1 Rosa, Barcelona, 07/11/2013 - 19:23

TV3 no es un Medí subvencionat sinó públic. Subvencionats son mitjans privats con Godo i Zeta.

#1.2 Respawn, BCN, 07/11/2013 - 21:23

TV3 és un canal público pero para nacionalistas,separatistas ect.,,eso si pagado por todos los catalanes.