Publicitat
Comunicació · 23 de Novembre de 2020. 11:13h.

TV3 fa bullir l'olla amb l'ajornament de les eleccions

La cadena emet aquest dilluns les declaracions de Budó de divendres i les de Sàmper de dissabte

TV3 fa bullir l'olla amb l'ajornament de les eleccions

TV3 ha elaborat aquest dilluns una peça informativa sobre el "possible ajornament electoral" arran de les declaracions que va fer divendres la portaveu del Govern, Meritxell Budó i les que va fer dissabte el conseller de l'Interior, Miquel Sàmper.

La peça destaca que "ha continuat el debat sobre si la pandèmia podria obligar a ajornar les eleccions previstes el 14 de febrer". "Si no es pot garantir el dret a vot de tothom, no sé si es podran celebrar", va assenyalar Budó al programa Cafè d'idees de La2 i Ràdio4.

Sàmper va dir a Catalunya Ràdio que era partidari de fer-les, però "no a qualsevol preu". "Si estem en una RT descontrolada i amb hospitals totalment plens, això afectaria de forma directa que el dret a sufragi actiu es veiés lesionat i que la gent no pogués votar amb garanties, però espero que això es puguin fer", va assegurar.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Tabarnés puro, Barcino, 23/11/2020 - 16:50

Bulem butà!!!

#13 La pedregada, Barcelona, 23/11/2020 - 16:37

Es veuen a venir la pedregada de la mala gestió del covid i necessiten temps per convencer a la clientela de tot el contrari, més quan hi han veus que ja diuen clarament que Madrit ho ha fet millor, això toca molt allò que no sona

#12 jvcs, barcelona, 23/11/2020 - 15:35

La torta descomunal asoma en el gremio de la mafia ,estan en estado de alarma total el hundimiento indepe va a ser epico .Perder el desgovern y los miles de pelotes enchufats al carrer .
Y todo esto tiene un trasfondo una bateria de auditorias y el desmonte de la mafia en los juzgados , y será todo un desmorone sin remedio !

#11 David, FOLGUEROLES, 23/11/2020 - 15:03

¡Y a mí que más me da! Eh, y vivo en la provincia de Barcelona, no vayan a pensar mal.Me da lo mismo que lo mismo me da porque yo no voto, y total, para lo que va salir...

#11.1 Neferu, Barcelona, 24/11/2020 - 12:29

David.Cada uno es libre de votar o no, y a quien le plazca, pero, tu fórmula es la mejor para que nada cambie, para que sigan los mismos haciéndose ricos a nuestra costa. Creo que hay que votar a partidos distintos a los que nos han engañado y robado para que estos sepan que los corruptos no serán votados.Tu voto tiene un valor, no lo desaproveches

#10 Marcial, Santa Coloma, 23/11/2020 - 14:08

Ha saltado la alarma en la dirigencia indepe. Algo va mal. Waterloo echa humo. El altavoz público ruge la consigna. La milicia se moviliza. Toda la maquinaria se ha activado. No se podrán hacer.