Publicitat
Comunicació · 3 d'Abril de 2020. 19:34h.

TV3 fa d'altaveu indepe

El Telenotícies també parla d'"amenaces del Suprem"

El Telenotícies migdia de TV3 s'ha referit aquest divendres al posicionament del Tribunal Suprem sobre el confinament dels presos independentistes a les seves cases com "les amenaces del Suprem". En una peça informativa que abordava la carta que ha enviat Quim Torra a l'ONU i la petició d'Ester Capella a Fiscalia d'investigar el Suprem, la conductora de l'espai ha afirmat que "el president Torra, per la seva banda, també ha portat les amenaces del Suprem a les Nacions Unides".

"La consellera de Justícia ha reclamat a la Fiscalia i també al CGPJ que demanin explicacions al Suprem per l'intent de coacció -diu- a les Juntes de tractament de les presons catalanes. Capella fa referència al missatge en que s'advertia als funcionaris de conseqüències penals si permetien als presos acollits al 100.2 confinar-se a casa, en aquest cas també fent referència als condemnats pel Suprem" comença la peça informativa. Seguidament, expliquen que "el president Torra, per la seva banda, també ha portat les amenaces del Suprem a les Nacions Unides".

"L'endemà de saber-se que els polítics independentistes empresonats no podran passar el confinament per coronavirus a casa, la sospita sobre la influència que hauria tingut el Tribunal Suprem en aquesta decisió augmenta i es demana que s'investigui" continua la peça, abans d'emetre les declaracions de la consellera de Justícia Ester Capella.

"Una possible influència del Suprem a les Juntes de tractament de les presons de Lledoners, Mas d'Enric i Puig de les Basses a través d'un missatge difós a la premsa, on es plantejava un possible delicte de prevaricació cap als funcionaris quan encara no se sabia la decisió que prendrien" expliquen. Tot seguit, han emès el tall d'una entrevista a l'advocat d'Oriol Junqueras, Andreu Van den Eynde.

La presentadora del Telenotícies migdia Ariadna Oltra
Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#15 Màrius , Bsrcelona, 08/04/2020 - 12:51

No no veig res que no sigui cert.

#14 VRaptor, Alicante, 06/04/2020 - 01:35

Y digo yo ¿porqué ningún organismo estatal o público, ya que la Gene hace una política global de desinformación sobre España, no hace una política real de información sobre las desgracias y males acarreados por el secesionismo al pueblo y a la economía catalana? Creo que en más de un lugar les pararían los pies.

#13 Toni, Castellet de Llobregat, 05/04/2020 - 09:14

Per això continua parlant de polítics presos en comptes de presos polítics.

#12 Artur, SENTMENAT, 04/04/2020 - 18:18

No sabia que existia un "diari" tant repugnant... Fins i tot les rates han de menjar... A qualsevol preu

#10 Sergi Sergio, Barcelona, 04/04/2020 - 14:24

TV3 es solo el ente publico pagado por todos para que haga de vocero del separatismo de ERC y Junts x Cat, nosotros les pagamos toda la fiesta y ellos trabajan 24 horas, 365 dias para ellos, como altavoz propagandistico de sus propositos separatistas. No tienen ni la decencia de pagarselo ellos de su bolsillo.