Publicitat
Comunicació · 30 d'Abril de 2020. 14:39h.

TV3 felicita la competència de Catalunya Ràdio

Ricard Ustrell a Jordi Basté: "Catalunya et necessita"

El presentador del programa Planta Baixa de TV3, Ricard Ustrell, ha trucat en directe a RAC1 per parlar amb el periodista Jordi Basté i felicitar-lo pels vint anys que demà complirà l'emissora del Grup Godó.

Ustrell ha demanat que truquessin "al telèfon del directe de RAC1" per parlar amb el presentador d'El món a RAC1, que també estava en antena: "Per molts anys a tot RAC1 i felicitats pel lideratge i per la consolidació".

El programa ha mostrat diverses imatges de Basté, que actualment també presenta el programa "No pot ser!" a la televisió pública, i les ha comentat amb ell. "Enhorabona pels resultats i pel projecte" ha insistit Ustrell, que ha dit a Jordi Basté que "Catalunya et necessita".

Ricard Ustrell va decidir el 2018 plegar d'El Suplement, el programa de caps de setmana de Catalunya Ràdio, després de tres temporades com a conseqüència, entre altres coses, de les seves diferències amb el director de l'emissora, Saül Gordillo, que va ser nomenat en el seu dia a proposta d'ERC. Ustrell ja no va presentar el programa les darreres setmanes d'aquella temporada en trobar-se de baixa mèdica.

Esquerra es va queixar en l'anterior legislatura, quan formava part de Junts pel Sí, que TV3 donés peixet a periodistes que treballen en la "competència". L'ara president del grup parlamentari d'ERC, Sergi Sabrià, va criticar el novembre del 2016 que un programa de TV3 comptés amb la participació de periodistes de RAC1 com Jordi Basté, Toni Clapés i Òscar Dalmau, que presentava El Gran dictat; i amb l'aleshores periodista de 8TV, Josep Cuní.

"En molts casos hem fet que gent que liderava la competència estigués presentant un programa a la nostra tele i, per tant, quan arribi l'Estudi General de Mitjans potser ens preocuparà haver enfortit l'altra banda", va lamentar aleshores.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#14 gurguri, barcelona, 01/05/2020 - 18:05

Antes del "prucés" se podia ver TV3 un TV con muchos medios, igualmente Cataluña Radio y RAC 1, desde que son rehenes de los líderes independentistas la misma mi....es

#13 Tabarnés puro, Barcino, 01/05/2020 - 10:12

Como decía el Sr. Lobo en Pulp Fiction:
https://m.youtube.com/watch?v=BwuSRXf7r9g

#12 Pere, TABARNIA, 01/05/2020 - 09:53

Que manía tienen algunos de hablar de la región de cataluña como si fuera de su propiedad .

#11 Chris, Lleida, 30/04/2020 - 22:40

La minoría social, reconeguda com "independentista" i també com la "Catalunya fake", necessita periodistes que no treballin com a periodistes. Res nou.

#10 Carles Ortí, Barcelona, 30/04/2020 - 19:23

Tot queda a casa.