Publicitat

El periodista compatibilitzarà RAC1 amb un programa de tele

TV3 fitxa Basté

El periodista de RAC1, Jordi Basté, "explorarà cap a on va el món" en un nou programa de TV3 i "investigarà com la tecnologia, la globalització i el canvi climàtic estan transformant el nostre dia a dia". Basté es posa al capdavant d’un programa, una proposta original de Lavínia Audiovisual per a TV3.
 
"Vivim en l’era de l’acceleració, i les innovacions tecnològiques estan transformant la nostra forma de treballar, de viatjar, de comprar, de relacionar-nos… de viure. Tot va tan ràpid que costa seguir el pas a un nou món que arriba a tota velocitat i que ja ha començat a desplegar-se al nostre voltant", explica la televisió pública.
 
Al llarg de tretze episodis temàtics que cobreixen àmbits diversos -com el transport, la medicina, l’habitatge, l’esport o l’alimentació-, Jordi Basté "conversarà amb especialistes de primer nivell, descobrirà projectes capdavanters a casa nostra i a la resta del món, i experimentarà moltes de les innovacions en primera persona".
 
"El que ahir semblava ciència-ficció, avui és una realitat al nostre abast, i el que tindrem demà és encara més sorprenent i engrescador. Jordi Basté serà el guia dels espectadors en aquest viatge apassionant", afegeixen.
 
Jordi Basté va començar la seva carrera professional a Catalunya Ràdio, emissora on va treballar durant 22 anys i el va portar a col·laborar amb les retransmissions de Joaquim Maria Puyal i a presentar programes com "No ho diguis a ningú". A Televisió de Catalunya, va passar pels programes “Gol a gol”, “Basquetmania” i “Fora de sèrie”. Des del 2008 dirigeix i presenta el magazín diari “El Món a RAC1”.
 

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#12 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 04/10/2018 - 23:06

El imán tendrá ahora dos minaretes... y dos sueldazos, que ser un talibán no está reñido con llenarse el bolsillo, como les enseñó el Padrino de la patria.

#11 Graupera, Barcelona, 04/10/2018 - 22:21

A seguir cobrando por lavar cerebros....
No estoy muy seguro si a este señor se le debe llamar periodista o propagandista.

#10 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU ALCALDE QUE TE VOTIN ELS REFUGIATS QUE TAN AJUDA E.R.C. NO AJUDEU ALS CATALANS A CASA NO HUS VOTAREN , ¿ QUE FA UN PERIORISTA DE UNA RADIO PRIVADA RAC-1 A UNA TELEVICIÓ PUBLICA CON TV-3 , 04/10/2018 - 22:06

Que fa Jordi Bastè a TV-3 CUAN EL TINDRIA QUE ANAR A 8-TV Ques del mismo GRUPO GODO de la Radio Privada un Treballa Rac-1 tambe LA VANGUARDIA es del mismo grupo Godo TV-3 ES UN CANCHONDEO .TV-3 i tindrien que anar a Treballar perioristas de Catalunya Radio con Monica Terribas o Fes un programa Joaquin Maria Pujal .

#10.1 Pedro Vidal, Barcelona, 04/10/2018 - 23:23

¡Ahhh! ¿Pero RAC1 y CatRàdio no son del mismo grupo?

#9 Maurici, Palafrugell, 04/10/2018 - 21:11

Com diu ell apaaaaaaaa!, a seguir xupant del proces a costa aixo si dels diners de tots els catalans...

#8 Pedro Vidal, Barcelona, 04/10/2018 - 21:04

Más madera para seguir inyectando doctrina en vena. En el caso de Basté, metiéndola con tono suave y sosegado. Pero metiéndola.