Publicitat
Comunicació · 19 d'Agost de 2021. 12:01h.

TV3 fitxa un col•laborador que creu que mai n'hi ha prou de dir "puta Espanya"

Marc Sarrats treballarà al programa que Toni Soler 'Està passant'

TV3 fitxa un col•laborador que creu que mai n'hi ha prou de dir  "puta Espanya"

Marc Sarrats, humorista

L'humorista Marc Sarrats ha fitxat com a col·laborador del programa 'Està passant' que emet TV3. Ho va confirmar el mateix humorista fa menys d'una setmana en una entrevista a VilaWeb, on va afirmar que "mai no es diu prou 'puta Espanya' a la televisió i la ràdio".

Sobre el "puta Espanya" Marc Serrats deia "que hauria de ser una cosa generalitzada. S'hauria de dir més que no 'visca Catalunya', perquè 'visca Catalunya' és mentida". "Crec, el puta-espanyisme és més transversal que no l'independentisme o qualsevol forma de nacionalisme. Si aquest és el nostre mínim comú múltiple, diguem-ho a tot arreu", afegia.

"No podem anar pel món amb la por que l'Anna Grau es queixi al parlament dels 'puta Espanya' o qualsevol altra cosa. Fer televisió completament innòcua, per als avis, tot visitant pobles de Catalunya, està molt bé, però aquesta gent són la punta de la piràmide demogràfica. No és una inversió de futur gaire bona", afirmava el nou col·laborador del programa 'Està passant' .

El director de TV3, Vicent Sanchis, va justificar - fa poc més de dues setmanes- en la comissió de control de la CCMA que es digui "puta Espanya" en alguns programes d'humor de la televisió catalana com Bricoheroes o l'APM?. Sanchis va reclamar no "treure de context" l'ús d'aquesta expressió en un "programa de paròdia".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#16 Murciano, Caravaca, 19/08/2021 - 16:03

No encuentro mucha diferencia entre estos personajes y la Hitlerjugend, la verdad.

#15 Flanagan , Tabarnia City, 19/08/2021 - 15:53

Vaya cabezón tiene el hp.

#14 Tirant, Bcn, 19/08/2021 - 15:37

Pobre gent ... quanta impotència, frustració i fanatisme destil·la aquest personatge ...

#13 Telamarinera , Vng, 19/08/2021 - 13:52

De que sirve decir Puta España?.. que haya un número de personas mayor, que a la ahora del desayuno digan puta Cataluña.
No es una idea.

#12 Aladroque, Mastia, 19/08/2021 - 13:51

Otro cabeza hueca mas para TV3.