Publicitat
Comunicació · 6 de Novembre de 2020. 18:10h.

TV3 gasta 50 milions en productores

El PSC veu favoritisme a Mediapro i Toni Soler

La diputada del PSC, Beatriz Silva, ha denunciat favoritisme de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a les productores Mediapro, de Jaume Roures, i Minoria Absoluta, de Toni Soler. Silva ha criticat durant la comissió de control de la CCMA que "la producció externa de TV3 sempre es concentra en les mateixes productores".

La portaveu socialista ha explicat que "dues productores, una d'elles Mediapro, es van endur 3,5 milions d'euros dels sis milions d'euros que va rebre TV3 del Departament de Cultura mentre 32 projectes es van haver de repartir els diners que quedaven".

La portaveu socialista ha afegit que "veiem notícies sobre augment de pressupost a productores com les del senyor Toni Soler o que es paga 800.000 euros a Mediapro per un només documental". "Com es justifica que la televisió pública inverteixi milions i milions d'euros en una producció externa que es concentra sempre en els mateixos?", Ha preguntat.

La presidenta de la CCMA en funcions, Núria Llorach, ha contestat que "aquesta partida ha estat de 50 milions d'euros en el darrer exercici i en aquests moments un 70% de la programació és producció interna i només un 25% es fa amb externa". La CCMA té per aquest any un Pressupost de 282 milions d'euros.

Llorach ha retret a Silva que "vostè no pot dir i afirmar que hem donat 800.000 euros a Mediapro perquè això no ha passat". "Vostè no pot comparar els pressupostos d'una ficció seriada amb el pressupost d'un dret d'antena o d'un documental", ha conclòs.

35042-silva.jpg

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Sergi Sergio, Barcelona, 07/11/2020 - 12:41

Homeeee, Mediapro del Roures y la Minoria Absoluta del Toni Soler, que raro, que extraño, menuda mafia, menudo trafico de influencias y menudas corruptelas.

#1 Ignatius, Cerdanyola, 06/11/2020 - 19:37

Para esa m.....da de programas politizados si para camas UCI sanitarios y educación España nos roba y tal . Todo dios a votar en febrero