Publicitat
Comunicació · 30 de Gener de 2010. 11:21h.

"TV3 ha de mantenir la publicitat"

El president del CAC és contrari a que TV3 adopti la mesura de TVE

"TV3 ha de mantenir la publicitat"

Ramon Font, president del CAC (al mig), en una imatge d'arxiu

El president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, Ramon Font, ha assegurat que "no crec" que desaparegui la publicitat de Catalunya Ràdio i ha afegit que "a la televisió clarament s’ha de mantenir la publicitat, tant per motius culturals com industrials vinculats a un sector potentíssim, que si no tinguessin un sector públic com el català no sé com podrien treballar. Estic a favor de la publicitat a la televisió i a la ràdio públiques, amb alguna moderació que marcarà la futura instrucció".

En una entrevista a El Periódico, ha dit que "s'està preparant una instrucció per limitar la publicitat a Catalunya Ràdio que estarà a punt aquesta primavera. La llei estipula que la ràdio pública tingui un model de finançament mixt, amb aportació de fons públics i publicitat, i el que aquesta instrucció marcarà seran els límits de temps d’aquesta publicitat".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Albert, Barcelona, 30/01/2010 - 13:36

No tots els catalans som així, però la veritat és que TV3 és casposa, representa una Catalunya de ficció que no existeix. I no té qualitat de programes, així que continueu xupant anuncis.

#1 Pedro, Madrid, 30/01/2010 - 12:49

ja ja ja ..... ¡¡ catalanes ¡¡