Publicitat
Comunicació · 17 de Juny de 2014. 21:55h.

TV3 i Catalunya Ràdio s'aboquen en Felip VI

Faran un seguiment informatiu dels actes de proclamació del nou rei d’Espanya

TV3 i Catalunya Ràdio s'aboquen en Felip VI

Una imatge del príncep Felip amb les seves filles (Foto: Casa Reial)

Aquest dijous TV3 i Catalunya Ràdio faran el seguiment informatiu dels diferents actes de la proclamació de Felip VI com a nou rei d’Espanya, segons ha informat Televisió de Catalunya en una nota de premsa.
 
El programa “Els matins” de TV3 tractarà el tema des dels estudis de Sant Joan Despí i connectarà amb la periodista Helena García Melero, desplaçada a Madrid, que comentarà els moments més rellevants de la jornada.
 
Al canal 3/24, Lídia Prádanos serà l’encarregada de conduir la informació sobre l’esdeveniment des de primera hora del matí. El seguiment començarà  abans dels actes de proclamació, des del plató, on també hi haurà el periodista Jaume Freixes i Lluís Pastor, doctor en periodisme i especialista en retòrica.

Els “TN Migdia” i “Vespre”, a més d’oferir tota l’actualitat sobre aquesta qüestió, connectaran amb la presentadora Núria Soler, destacada a Madrid i encarregada de fer el seguiment informatiu de la jornada.
 
Per la seva banda, Catalunya Ràdio també desplaça els programes “El Matí de Catalunya Ràdio” i “L’Oracle” a Madrid. L“Especial Matí de Catalunya Ràdio” es farà des d’una terrassa situada davant mateix de la porta dels lleons del Congrés dels Diputats. En el programa hi intervindran els diputats Pere Macias, de CiU, Juan Moscoso, del PSOE, i Dolors Montserrat, del PP.

La directora de “El Matí de Catalunya Ràdio”, Mònica Terribas, també entrevistarà el diputat d’ERC, Joan Tardà i el portaveu d’ICV-EUiA al Congrés, Joan Coscubiela, que no assistiran a la cerimònia de proclamació del nou monarca.

També hi participaran l’escriptor i polític Ignasi Riera; Jesús Maraña, director de la publicació digital InfoLibre.es; Àngel Casals, historiador especialista en monarquies europees; Joan Queralt, catedràtic de Dret de la UB i publicista; Bàrbara Senillosa, directora de l’Escola Superior de Protocol i Relacions Institucionals de Catalunya, i Mònica Planas, periodista i analista de mitjans, que estudiarà la cobertura mediàtica de l’esdeveniment.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#11 No súbdits, bcn, 18/06/2014 - 22:15

una institució obsoleta i no gens transparent. A qui li pot agradar, això? Som ciutadans, no súbdits!
Personalment, ho trobo ridícul i ofensiu. Fins i tot si el Felipe fos una gran persona.
Ja no vivim a l´edat mitjana!

#10 Marià, CALELLA, 18/06/2014 - 19:45

Demà, a l´hora de la Coronació aniré a can feip...

#9 nadia, Barcelona, 18/06/2014 - 15:55

TV3 i Catalunya Ràdio també s'aboquen sempre a l'independentisme...

#8 mireia, bcn, 18/06/2014 - 15:24

VISCA LA REPÚBLICA!!!

#8.1 Marià , CALELLA, 18/06/2014 - 19:41

Jo a l´hora de la coronació aniré a can felip..

#7 Ferranbcn23, Barcelna, 18/06/2014 - 15:15

Lo hacen, Teven3 y Cataluña Radio, para no quedar en evidencia: saben que hasta los estelados Mas fanaticos veran todo el ceremonial real, y si ellos (teven3 Catñ Rad) no lo emiten la audiencia lo reflejaria: un bajon espectacular ese dia para ambos medios estelados.