Publicitat
Comunicació · 9 de Gener de 2022. 20:40h.

TV3 impedeix respondre en castellà a nens en un concurs

"Aquí això sí que no"

TV3 impedeix respondre en castellà a nens en un concurs

Llucià Ferrer, presentador del programa 'Atrapa'm si pots' de TV3, ha impedit -fins en tres ocasions- que els nens que participaven, aquest dissabte, al concurs poguessin respondre les preguntes que els hi formulava en llengua castellana.

"De quin cereal està feta la pasta italiana més tradicional?", ha preguntat el presentador. La nena ha demanat si "ho puc dir en castellà?". "No. Aquí això sí que no, perquè és un concurs de TV3 en català i hem de respondre en català", ha contestat Llucià Ferrer.

Més endavant, durant el transcurs de programa, el presentador ha preguntat quina peça de roba generalment masculina es porta al voltant del coll amb un nus a la part del davant?".

"Una corbata de llacet", ha contestat una altra de les participants. "Doncs, Queralt, no te la puc donar per bona perquè corbata no és en català", ha assegurat el presentador. "I ja sabeu que aquí les respostes les hem de fer en català per parlar bé també la nostra llengua", ha afegit.

Al darrer tram del programa abans d'iniciar la ronda final que enfrontava dos nens, Llucià Ferrer els ha tornat a recordar que no podien contestar en castellà. "Abans ens hem trobat amb una cosa i és que s'ha de respondre en català. Recordeu-ho, eh. Que si us ve la paraula en castellà, busqueu-la en català", ha dit el presentador.

Publicitat
Publicitat

99 Comentaris

Publicitat
#57 Joaquim moriscot bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 11/01/2022 - 16:58

Polémica sense sentit. el concurs es en català. per tant, les respostes han de ser en català.

#56 Zafallós, Burg, 11/01/2022 - 13:49

Te digo trigo, por no llamarte blat.
Te digo blat, por no llamarte trigo.

#55 Pepe, Barcelona, 11/01/2022 - 13:13

A mí lo que me sorprende es que se hagan programas para promover un idioma, como si eso ayudara al idioma o a algo.
No sirve promover o defender las tormentas o los días de sol, lo mismo pasa con los idiomas. La gente habla lo que quiere, y lo que no se habla termina muriendo. Es así de simple la vida.

#54 Sergi , Bcn , 11/01/2022 - 00:07

Por suerte desapareció de onda cero..era insufrible

#53 manu, DIJON FRANCE, 10/01/2022 - 20:46

Más cobarde, que estos independentistas de TV3 es imposible , pidieron a un pobre niño no hablar en castellano, y cuando recibieron en TV3 el asesino OTEGI le hicieron preguntas en español y Otegi responder en español sin dignidad banda de cobarde