Publicitat
Comunicació · 22 d'Octubre de 2020. 16:50h.

TV3 inclou Santi Vila en una llista de "grans traïdors de la història"

Juntament amb Figo, Judes i Brut

El programa Onze del canal Esport 3 va tractar, en un vídeo, l’exconseller Santi Vila de “traïdor” i el va equiparar amb Judes, Brutus o Luis Figo. TV3 va posar l’exconseller a l’alçada dels “grans traïdors de la història”. La peça també tracta de lladres el Reial Madrid, a qui defineix com “la colla d’Ali Babá”.

El mateix presentador del programa, Francesc Garriga, va donar a entendre que hi havia hagut un error en el vídeo però aquest ja s’havia emès i actualment encara es pot veure a la web de la televisió pública.

En una peça amb motiu de l’aniversari de la tornada de Luis Figo al Camp Nou després de fitxar pel Madrid, es recordava “21 d’octubre de l’any 2000. La colla d’Ali Babá reforçat amb la incorporació de Judes es disposava a visitar el Camp Nou per enfrontar-se al Barça”.

“A la graderia cent mil bones persones amb el cor trencat esperen la sortida dels jugadors per fer-li saber al Judes portuguès, de manera civilitzada i sense trencar contenidors, el seu desacord per haver fitxat per la colla d’Ali Babá”, s’afegeix.

“En aquell moment Figo es consagrava com a ésser traïdor. Entrava a l’olimp dels grans traïdors de la història, on hi trobem llegendes com el mateix Judes, Brutus, o molts d’altres”, moment en què TV3 ha inserit una imatge de l’exconseller Santi Vila.

Un cop finalitzada la peça, Francesc Garriga ha comentat que “hi ha hagut un petit problema amb el muntatge del vídeo, s’ha colat un frame que no tocava”. Onze es defineix com un “late show” que informa diàriament a la televisió pública sobre l’actualitat esportiva.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#31 Sergi Sergio, Barcelona, 23/10/2020 - 17:36

Lo de TV3 es tan esperpentico que actualmente solo la siguen los muy fieles devotos de la causa, el resto de Catalunya pasa olimpicamente de ella.

#30 Decebut, bcn (tbn), 23/10/2020 - 17:27

Jo també soc un traidor! Visca Tabàrnia lliure!!!

#29 OPI-NO, Barcelona, 23/10/2020 - 17:22

El fitxatge de Neymar per part del Barça quan el Reial Madrid tenia un pre contracte amb el futbolista per una quantitat molt superior a la que va dir el Barça que va pagar per ell, es pot considerar a la masia com la colla d'Ali Babá, o no.
No em vingueu ara amb el cas d'Alfredo Di Stéfano, perquè va succeir en una altra època sota un règim

#28 Ojotuerto, Calafell.tab, 23/10/2020 - 14:16

Objetivo:: salir en e noticies.cat

#26 Perico, Matadepera, 23/10/2020 - 12:07

Pequeñas diferencias: Judas sólo le costó 30 monedas de plata a un vasto imperio, Tv3, traidora a infinidad de quienes la mantienen nos cuesta un pastizal desproporcionado. Judas se ahorcó, arrepentido, tras su traición, éstos se van tan contentos a la Cerdaña.