Publicitat

Els socialistes es queixen del “periodisme crepuscular” de la televisió pública amb Salvador Illa

TV3 indigna el PSC

Dirigents del PSC s’han queixat per la manera com TV3 ha tractat la sortida del Ministeri de Salut del seu candidat, Salvador Illa, en el TN Migdia de dilluns. La televisió pública va remarcar que la marxa es produeix en "un dels moments més crítics de la pandèmia a Espanya".

El periodista Antoni d'Armengol va destacar que "ha abandonat el ministeri en plena crisi sanitària”. La presentadora, Raquel Sans, va remarcar que “Salvador Illa deixa el ministeri de Sanitat en un moment en el que els indicadors de la pandèmia a l'Estat són els pitjors d'Europa”.

En aquest sentit, la diputada del PSC, Beatriz Silva, ha denunciat “la nostra televisió pública fent la seva pròpia campanya electoral contra @salvadorilla. És això un balanç objectiu? Per què oblida TV3 que la gestió de la pandèmia també és responsabilitat de les comunitats autònomes, és a dir, de l'@govern de Catalunya?”.Per la seva banda, el diputat Ferran Pedret ha criticat que “el fons de pantalla amb el virus, amenaçador, associat a la imatge del ministre és senzillament excels. D'una subtilesa inenarrable. Enhorabona, noves cotes pel periodisme crepuscular”.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 Albert, El masnou, 26/01/2021 - 19:49

El psc es mereix tot el que li esta passant. Aixo de moure tant la cueta al independentisme no serveix per res.

#15 Dr Strangelove, Mein führer! I can walk!, 26/01/2021 - 14:59

TV3% le está haciendo la campaña a Illa y no lo saben

#14 Tabarnés puro, Barcino, 26/01/2021 - 14:58

Sociatas, con el 155 de Rajoy os negasteis a intervenir TVres...
¿¿¿De qué os quejáis ahora???

#13 Sergi Sergio, Barcelona, 26/01/2021 - 14:28

Sin novedad en el frente, desde el lunes tenemos al ejercito separatista, TV3, CatRadio, RAC1, etc., en campaña permanente contra el ministro, parece ser que las encuestas lo dan como ganador y hay que ir a por el, no sea que se les acabe el chollo.

#12 Pepón, Bcn, 26/01/2021 - 13:20

Que no se indignen tanto porque sin el PSC el nacionalcatalanismo no habría llegado a dominar a media Cataluña. De hecho el PSC es un partido nacionalista pues a sus órganos los denomina nacionales.

#12.1 Yopyop, Tabarnia, 26/01/2021 - 16:11

El drama es que el nacionalismo domina toda Cataluña cuando el separatismo era un 15, un 25 y un 50%. Si no dominaran toda Catalunya el 1-O hubiera sido irrealizable, la mitad de directores de escuela no habrían cedido los colegios, tv3 o cat radio no habrían dado apoyo total, mossos, etc...